Nechte se inspirovat mořem!

Nechte se inspirovat mořem!

27. července 2011, moře, námořnické oblečení, škeble, mušle, korály, perly, overal, bižuterie, topy, šaty, sukně, kabelky

Sponzorované odkazy

Je tu sezóna a většina z vás určitě vyráží k moři. Jestliže si nevíte rady s outfitem, rozhodně čtěte dál! Mám pro vás skvělé tipy, ve kterých si moře rozhodně podmaníte! A jestliže přeci jen budete dokonce léta pracovat, anebo „sedět doma“, nezoufejte. Trendy inspirované mořem využijete s plnou parádou i tady u nás v Čechách.

Barvy moře a písku

Moře má stejnou barvu, jako kterákoli jiná voda. Jeho barva závisí hlavně na počasí. Proto je v tropech moře azurově modré, za větru šedivé a když kvete řasa smaragdově zelené. Všechny tyto barvy můžeme považovat za barvy moře, jelikož v opravdové barvě moře by jsme moc parády zřejmě nenadělali.

Ve smaragdové, azurové, šedivé, béžové najdete všechny druhy oblečení. Můžete je ladit jen do modra nebo jen do zelena. Stejně tak i zelenou s modrou či šedou s béžovou. Možností je spousta a je už jen na vás, co si vyberete. Tyrkysové šaty, smaragdové boty, azurový top, šedé šortky či béžovou sukni.

Nesmíme zapomenout ani na doplňky, které jsou v létě obzvláště důležité. Nosit se letos budou velké korále, náramky i mega prsteny. S kabelkami je to na vás, jestli si zvolíte malou či větší. Parádu uděláte určitě v obou. Nezapomeňte ani na velký pásek a na módní šáteček, jelikož u moře to někdy hodně fouká.

Hello Sailor!

Námořnické oblečení a doplňky jsou in každé léto a stejně tak je tomu i letos. Námořnické módě dominují pruhované modro-bílé oblečky a doplňky s motivy kotev, lebek, kruhů a lodí. Občas se mezi neuvěřitelné množství bílé a modré přimíchá i červená, kterou ze také považovat za námořnickou. Všechny tyto módní kousky se vám budou hodit nejen na vyjížďku lodí, ale také jen tak do města. Jestliže se tedy rozhodnete pro styl à la sailor, rozhodně si do svého nákupního lístku připište námořnický overal, který je letos v létě na módní výši.

Mušle, škeble, korály a perly

Svoji image můžete vylepšit i dary moře, kterými jsou různé mušle, škeble, kamínky, korály a perly. Tyto dary se nejlépe využívají na oblíbené doplňky. Můžete tedy vyzkoušet korály, náramky, prsteny, náušnice a náhrdelníky z darů moře. U této bižuterie je velikou otázkou, jestli zvolit pravé či nepravé? U perel máme zřejmě všichni jasno, ale co škebličky, mušličky a korály? Bižuterie z pravých škeblí a mušlí vás vyjde někdy mnohem levněji než z těch nepravých, ale pravé korály vyjdou pěkně draho. Výhodou je, že si doplňky z darů moře můžete doma vyrobit i vy sami. Jestliže máte velkou spoustu škebliček z Chorvatska či Itálie, můžete je jen provrtat a dělat s nimi velkou parádu.

Zdroje: www.polyvore.com Creatas / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu