Dámské plavky léto 2011

Dámské plavky léto 2011

24. července 2011, plavky, léto 2011

Sponzorované odkazy

Móda hraje v životě lidí velmi důležitou roli, z toho důvodu se starají také o to, v jakém modelu se ukážou na pláži, na koupališti nebo také u rybníka. Vzhledem k tomu, že prodej letní kolekce plavek je již v plném proudu, můžete si vybrat ty pravé trendy plavky pro vás. Další skvělou zprávou je také to, že se obchody již připravují na zimní sezónu, a proto plavky již teď vyprodávají s velkou slevou.

Plavky, které si vyberete, by měly vyhovovat nejen aktuálním trendům, ale hlavně také vašemu typu osobnosti, jen tak se budete cítit sebevědomě, jako ve „vlastní kůži“. Je to také z toho důvodu, že každý člověk je jiný, má odlišné tělesné proporce a preferuje jiný styl.

Styl

Vintage styl pro návrháře velkým zdrojem inspirace. Plavky odhalují mnohem více kůže, jsou stylové a velmi sexy. Pokud zvolíte plavky s páskem nebo volánky, v žádném případě neuděláte chybu. Roztomilé jsou i nevšední potisky, v originalitě se meze nekladou.

Modernismus

Když už mluvíme o originalitě, trochu modernismu nikdy neuškodí, a to platí i u plavek. Vyberte si letos o něco odvážnější model než jindy. Ale pozor – určeno jen pro ty, co se rád ukazují, získáte tím velkou pozornost! Vystřídejte obyčejné plavky za háčkované, s hlubokým výstřihem až k pupíku nebo bez ramínek. Je přeci léto, tak odhalte své tělo o něco více.

Hrušky

Vy můžete zvolit jak jednodílné, tak dvoudílné plavky. Zaměřte se ale na spodní díl plavek, zde by měl být co největší výkroj, aby se nohy co nejvíce prodloužily a vyvážila se tak silueta těla. Vybírejte jednoduché a tmavé barvy spodního dílu, horní díl může být o něco světlejší. Snažte se přivést pozornost na horní část pomocí vzorů, barev nebo doplňků.

Jablka

Větší bříško vhodně schováte do tmavších jednodílných plavek bez vzorů a zdobení. Dovolit si samozřejmě můžete i dvoudílné plavky, spodní díl by měl mít vyšší pas, aby se bříško alespoň částečně schovalo. Naopak by se měli vyzdvihnout přednosti v horní části těla, zde tedy může použít zajímavé vzory a zdobení.

Bujné nebo malé poprsí

Pokud máte velké poprsí, snažte se nosit pevné podprsenky, které vaše prsa udrží a hezky vytvarují. Nejlepší jsou plavky s „ohlávkou“ nebo podprsenkové střihy s kosticemi. Naopak ženy s malým poprsím by měly docílit objemu pomoc vzorů, volánků a push up podprsenky.

Zdroj: www.luxusnipradlo.cz, thinkstock

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu