Lindex plavky 2011

Lindex plavky 2011

29. července 2011, dámské plavky, dámské plavky 2011, bikiny, plavky léto 2011, trendy plavky, Lindex, kolekce 2011

Sponzorované odkazy

Letošní kolekce plavek Lindex je laděna v minimalistickém duchu, v jednoduchém stylu a barvách, najdete zde ale také asymetrické střihy a barevné bloky. Inspiraci poskytla i 50. léta, která se lotos promítla i do kolekce šatů, a to v podobě výrazných vzorů a barev, jakými jsou tyrkysová, zelená a červená. Samozřejmě zde nesmí chybět ani exotické vzory s odstíny fuchsiové, měděné a ostře žluté, které k létu neodmyslitelně pat­ří.

Dokonalé střihy a skvělé kombinace stylů umožní velký výběr úplně každému. Na své si zde přijdete určitě i vy, v kolekci se objevují podprsenky typu bardotka, trojúhelníkové podprsenky, také klasické bikiny nebo i nohavičkové plavky.

Černá a bílá

Černá a bílá barva patří mezi klasické a univerzální barvy, a díky tomu je můžete kombinovat s dalšími díly plavek. U černých plavek se nemáte čeho bát, ale u těch bílých si dejte pozor, aby látka neprosvítala. Pokud se bojíte, že už je černá barva nudná, vyberte si plavky, které jsou zajímavé střihově a stylově.

Barvy vládnou létu

V obchodu Lindex si můžete koupit horní a spodní díl plavek zvlášť, a to je obrovská výhoda. Můžete tak kombinovat různé vzory, barvy a vytvářet tak jedinečný plavkový outfit. Dokonalá je kombinace fialové a žluté nebo pruhovaný horní díl a červený spodní díl plavek, jednoduše vám tak vznikne trendy námořnický styl.

Květiny a žádná ramínka

Pokud jste si zamilovaly květiny na šatech, nemusíte se jich vzdávat ani na plavkách. Romantický vzor z vás udělá éterickou vílu. Máte dokonce možnost spojit dva trendy do jednoho – květinový vzor a vynechání ramínek. Podprsenka je výborně tvarovaná a tak dává vyniknout tvaru poprsí. Jistě si je hned zamilujete, protože se také zbavíte opálených ramínek na vašich ramenou.

Zvířecí vzory

Divoké zvířecí vzory padnou opravdovým dračicím. Bronzový odstín leopardího vzoru si mohou dovolit ženy se světlejším odstínem pleti, naopak světlý zebří vzor dá vyniknout spíše pleti opálené.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu