H&M kolekce podzim/zima 2011

H&M kolekce podzim/zima 2011

5. srpna 2011, H&M, H&M oblečení, H&M podzim 2011, H&M kolekce podzim 2011, H&M kolekce podzim/zima 2011

Sponzorované odkazy

Léto se přehouplo do své druhé poloviny a módní značky nám začaly směle ukazovat první kousky ze svých podzimních kolekcí. Jednou z nich je i oblíbená švédská značka H&M. Look book pro období podzim-zima 2011 byl k vidění již v červnu a i na stránkách LuxuryMagu jste ho mohli zaregistrovat. Ohlasy na něj byly chladné podobně jako letošní léto, avšak reklamní kampaň a další photo shoots pro stránky, katalog či e-shop ukázaly, že se v kolekci vyskytují i velmi pěkné kousky.

Z toho co můžeme nyní vidět na stránkách H&M, se zdá, že designéři této švédské značky vidí letošní podzim v romantickém retro nádechu. Modelky H&M v letošních fotografických materiálech vypadají jako Marta Kubišová v 60. letech a tato slavná dekáda ovlivňuje i celou kolekci, která se nese v příjemných zemitých tónech, jako je karamelově hnědá, červenohnědá, korálová, béžová, temně modrá, černá či pudrově růžová. Kolekce je plná krásně jemňoučkých cardiganů a dlouhých svetrů, perfektně střižených sak a kabátů a krátkých šatiček a sukýnek, ke kterým se budou nosit punčocháče v zemitých tónech a vysoké jednoduché kozačky. Čistý anglický styl s maximální dávkou ženskosti.

Část kolekce pro podzim 2011 je ovlivněna tzv. bohémským stylem, který je však jen velmi nenucený a doplňuje jinak velmi elegantní, ale uvolněný vzhled. Dlouhé svetry a volné tuniky v kombinaci s úzkými džíny jsou doplněny o etno doplňky, široké pásky apod.

Podzimně-zimní reklamní kampaň pro H&M nafotila modelka Sasha Pivovarova a je to už její nekolikátá spolupráce s touto značkou. Fotky jsou hravé a veselé, ale myslím, že Sasha je na nich to nejhezčí. Některé kusy vypadají i celkem pěkně, ale obávám se materiálu. Ten mě totiž v H&M skoro vždy zklame. Nicméně přesvědčit se o tom můžete samy, kolekce podzim je již pomalu ale jistě odhalována i v našich obchodech.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu