Pánská saka a bundy léto 2011

Pánská saka a bundy léto 2011

8. srpna 2011, pánská saka, pánské bundy, léto 2011, podzim 2011

Sponzorované odkazy

Nynější počasí, které se skoro blíží tomu podzimnímu, přináší spoustu příležitostí vyndat ze skříně oblíbená saka a lehké bundy. Pokud jste ale právě zjistili, že je vám sako malé a bunda už vám nepřipadá tak zajímavá jako loni, můžete si už teď zakoupit nový model. Obchody se pomalu začínají plnit podzimním a zimním oblečením a nabídka prodejců je opravdu široká.

Sportovní typ

Sportovně založený muž se cítí nejlépe v lehké bundě sportovního střihu, pokud to ale jeho povolání vyžaduje, vypadá skvěle i v saku. Střih saka by mě zdůrazňovat dokonale vypracovanou postavu, zvýrazňovat linii pasu. Ve volných chvílích může zvolit sako se sportovními vzory a jednořadým zapínáním. Nyní se vraťme zpět k bundě, která je sportovní, lehká a prodyšná, oblíbené jsou i kožené bundy.

Přirozený typ

Přirozený typ, jak již název napovídá, miluje vše co je přirozené a ležérní a nikdy se nebude cítit dobře v křiklavých barvách a vyztuženém saku. Nejraději sáhne po pohodlném modelu jednořadého saka, může mít i kostky nebo jiné hrubší vzory. Menší typy by měly volit jednobarevné kombinace. Přirozený muž se cítí dobře v přírodě, proto rád volí stejné bundy jako sportovní typ, avšak vždy bude jednoduchá, bez jakýchkoliv ozdob.

Klasický typ

Téměř vždy ho uvidíte v klasickém nadčasovém saku, nikdy ne moderním. Zdrženlivá je i při volbě barev a vyhýbá se velkým vzorům. Pokud už je na jeho saku vzor, pak jen jemná melír nebo proužek. Ve volném čase si rád oblékne bluzon nebo blejzr rovného střihu a samozřejmě ušité jen z kvalitního materiálu.

Extravagantní typ

Tomuto muži sebevědomí opravdu nechybí, a i když na sebe rád upozorňuje, volí elegantní modely, avšak s nápaditými originálními detaily. Jeho láska k barvám se projevuje na všech jeho outfitech, i kdyby jen v doplňcích. Do zářivých barev se samozřejmě obléká, jen pokud to příležitost a okolnosti dovolují, cítí se v nich totiž dobře. Na formální příležitosti bych doporučila dvouřadé sako a lesklou košili, která vhodně nahradí barvy. Protože jsou extravagantní muži vyznavači nejaktuálnějších trendu, bundy skoro vůbec nenosí.

Zdroj: www.bergdorfgoodman.com, www.benshermaunusa.com, www.rocawear.com, thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu