Leopard nebo zebra? Jaký potisk je teď víc in?

Leopard nebo zebra? Jaký potisk je teď víc in?

9. srpna 2011, zvířecí vzory, leopardí vzor, zebří vzor

Sponzorované odkazy

Zvířecí vzor patří už nějakou dobu mezi stálice druhů potisků oblečení. Téměř každý rok je v nějaké obdobě návrháři posílán na mola a poté se tak dostává do obchodů po celém světě.

Ovšem není vzor jako vzor. Existuje jich bezpočet, nejoblíbenější jsou leopardí, zebří a tygří. Se kterým letos více zabodujete?

Pokud chceme srovnávat, používanější a trendovější (a to nejen letos) je určitě ten leopardí. Vidět ho můžete nejčastěji v jeho původní hnědo-černé variantě, v poslední době i v těch ostatních, třeba v červené nebo zelené. V létě v něm zazáříte třeba v podobě maxi šatů, topů nebo plavek, na podzim a zimu si můžete pořídit retro kabátek do „áčka“.

Do leopardího potisku je výhodné investovat, vybírejte si ovšem rozumně kombinovatelné věci, které využijete i v následujících sezónách.

Zebří vzor za leopardím vždy trochu pokulhává, někým je dokonce považován za nevkusný. Také se stejně nemusí vyskytovat jen v černo-bílé, vylepšenou si ji také můžete pořídit v celé barevné škále.

Oba vzory se poměrně dobře kombinují, nejlépe s jednobarevnými kousky oblečení. Nikdy se ale nevyplatí sladit celý outfit do jednoho vzoru, dokonce ani zkombinovat kabelku s botami, lehce byste tak ze sebe udělala zvíře jako vyšité z africké pouště.

zdroj: asos.com, polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu