Dámské letní šaty 2011

Dámské letní šaty 2011

17. srpna 2011, letní šaty, šaty léto, krátké šaty, dlouhé šaty, šaty slevy, dámské letní šaty, výprodej, maxi, midi, XXL

Sponzorované odkazy

Léto je nejideálnější počasí pro hrátky s barvami a materiály. Jelikož létošní léto je poněkud rozmarné, využijete nyní i dlouhé šaty, které nyní snadno seženete v jakémkoliv módním obchodě s obrovskými slevami, kde najdete i jiné šaty na léto. A nemusí to být jen maxi šaty, které vás budou krášlit na konci léta, vhodně zvolené doplňky vás zahřejí i v krátkých šatech.

Maxi šaty

Maxi šaty jsou jedním z nejžhavějších trendů léta 2011. Jsou ideální pro docílení elegantního nebo hippie stylu. Můžete je obléci na procházku do parku, na pláž, na večírek nebo na kávu s kamarádkou. K nim se hodí gladiátorky, hnědé proplétané opasky a džínová bunda.

Midi šaty

Pokud vás maxi délka omrzí, zvolte midi délku, to je délka pod kolena nebo až do poloviny lýtek. Midi délka zakryje silnější stehna a nohy do X, ale pozor, upozorní na silná lýtka, protože v jejich nejširším místě končí. Šaty v takového délce můžete doplnit lehkým svetrem, sakem a hlavně nezapomeňte na boty na vysokém podpatku, které prodlouží nohy a zeštíhlí lýtka.

XXL šaty

Máte plnoštíhlou postavu a hledáte ty nejlepší šaty pro plnoštíhlé, které by seděly právě vaší postavě? V žádném případě se neoblékejte do šatů volných nebo o velikost větších, protože místo toho, aby maskovaly vaše kila navíc, několik vám jich přidají. Dámské letní šaty určené pro vás jsou v délce nad kolena, mají zajímavý výstřih, který zdůrazňuje vaši přednost a také rukávy zakrývající silnější paže.

Bílé šaty

Oblíbily jste si košile a kovbojský styl? Pak vám v žádném případě nesmí chybět bílé krajkové šaty, které se dají kombinovat s džínovou bundou, kloboukem a hnědými letními kozačkami. Takovýto outfit jistě oceníte v letošním chladném letním období.

Výprodej

Stále ještě máte čas, vzít obchody útokem, protože v nich můžete stále ještě objevit nádherné šaty, které využijete i příští rok. Opět se budou nosit potisky, volánky, květinové vzory, etnické a maxi šaty. Co se barev týče, poohlédněte se po bílých a pudrových šatech, které využijete hlavně na podzim.

Zdroj: www.mango.com, www.polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu