Nike Hyperfuse: Nejnovější technologie nejen na teniskách!

Nike Hyperfuse: Nejnovější technologie nejen na teniskách!

16. srpna 2011, Nike Hyperfuse, sportovní oblečení, tenisky, basketbalové tenisky, basketbal, kotníkové tenisky, bundy, Windrunner

Sponzorované odkazy

Značka Nike je po celém světě známá jako přední výrobce sportovního oblečení, obutí a doplňků. Ke sportu měla vždy blízko, o čemž svědčí nejen permanentní účast na nejrůznějších sportovních akcí, včetně těch nejprestižnějších, ale také zapojení do vývoje technologií výroby. Tou nejnovější je dnes již proslulá technologie Hyperfuse, která vznikla za účelem vylepšení jednotlivých atributů hry basketbalu a které bude věnován následující článek.

Technologie Hyperfuse byla poprvé uvedena v roce 2010, přičemž šlo zejména o zlepšení jednotlivých vlastností tenisek basketbalových hráčů, jakými jsou síla, stabilita, prodyšnost a pohodlí. To všechno ztělesňuje model kotníkových tenisek Nike Hyperfuse, který se navíc vyznačuje neuvěřitelnou lehkostí. Jedna bota tenisek Nike Hyperfuse totiž váží necelých 355 gramů, což by samo o sobě stačilo na úctyhodné vyznamenání. Pro Nike je nicméně kvalita na prvním místě, a tak není divu, že tenisky využívající technologii Hyperfuse se brzy staly celosvětově proslulými a vyhledávanými nejen mezi sportovci.

Nike Hyperfuse nejen pro sportovce a nejen na teniskách

Nejen sportovci, ale také lidé zajímající se o módu dokáží ocenit výrobky značky Nike, pyšnící se technologií Hyperfuse. Hledat je můžete zejména v divizi Nike Sportswear, která nezahrnuje pouze tenisky, například modely Nike Dunk, Nike Air Force One či Nike Air Max One, ale také oblečení jako takové. Za všechny můžeme jmenovat kultovní bundu Nike Windrunner, jež se již zpracování ve formě Hyperfuse dočkala.

Zákazníci si od této technologie slibují totéž, co v případě původního sortimentu, tj. tenisek. Zaprvé je to kvalitní zpracování, které dovede k dokonalosti pohyb lidského těla. Zadruhé se jedná o trvanlivost a odolnost materiálu a konečně zatřetí můžeme uvést naprostou pohodlnost, která není způsobena pouze zásadním odtížením jednotlivých modelů, ale také pečlivou výrobou. Nike Hyperfuse je rozhodně nejdiskutovanější počin dané společnosti za poslední roky.

zdroj: http://www.nswblog.cz

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu