Dámské mikiny podzim 2011

Dámské mikiny podzim 2011

6. září 2011, podzim 2011, mikinka, zapínání na boku, potisky, klokaní kapsa, stojatý límec, skate, sport, dámské mikiny, mikina na zapínání, mikina přes hlavu, mikina s kapucí

Sponzorované odkazy

Do nevyzpytatelného podzimního počasí se nehodí žádný jiný druh oblečení lépe než-li mikinka. Je všestranná, a proto ji můžete využívat celý podzim. Existuje také mnoho druhů a střihů. Do chladného ráno vyjděte v zateplené mikině přes hlavu, odpoledne se babím létem projděte v klasické mikině na zapínání, aby jste si ji mohly kdykoliv, když vám bude teplo rozepnout a večer, kdy počasí začíná připomínat zimu, si vezměte mikinu s kapucí, která není jen na to, aby vám při dešti nezmokly vlasy, ale také na zateplení celé hlavy, ze které uniká nejvíc procent tělesného tepla.

Zapínání a kapuce nejsou jedinými příkrasami, které na mikině můžete mít. Klasické mikiny přes hlavu většinou zdobí velké potisky animovaných hrdinů či vyzývavých anglických nápisů. Místo potisků se vepředu na mikině může objevit i klokaní kapsa, která slouží na uložení různých pokladů, jako peněženky, mobilu nebo klíčů a vám poskytuje teplo pro vaše zmrzlé ruce.

Obyčejnou mikinu ale také ozdobí i zajímavé tkanice v kapuci, které slouží na stažení. Některé mikiny mají zkrášlené i rukávy a to tak, že je zakončili otvory pro palce, které se staly velice oblíbené u mladé generace a milovníků skate oblečení. A poslední tečkou na cool skate mikině může být i například velmi působivý stojatý límec!

Mikina sama o sobě působí velice ležérně a sportovně. Rozhodně ale existují i konzervativnější mikiny, ve kterých si nebudete připadat jako puberťačka. V tomto ohledu nezáleží jen na střihu ale hlavně na barvě! Jestliže se rozhodnete pro konzervativní černou, bílou nebo šedou, je jasné, že bude mikina vyhlížet společensky, než kdyby byla třeba oranžová. Střih by se měl volit jednoduchý. Na zip či přes hlavu je jedno. Dokonce ani kapuce nebude vadit. Je třeba ale dbát na správné ladění oblečení a doplňků.

Před časem se staly velice populárními i mikiny se zapínáním na boku. Působí též velice decentně, a proto je budete moci využít při některé společenské akci. Dalším hitem jsou i mikiny s krátkým rukávem. Zní to velice neobvykle, ale je to velmi dobrá věc. Má, dá se říci stejný úkol, jako klasická vesta, akorát je tenčí. Hodí se jen tak ležérně do teplých dnů a nebo ji můžete nosit přes jakýkoli rolák či klasické tričko s dlouhým rukávem. Můžete mixovat barvy a zkoušet, jaké se k sobě hodí. Z jednoho oblečku tak můžete mít celou řadu módních kousků.

Zdroje: www.asos.com www.hm.com www.xmode.cz iStockphoto / Thinkstock, www.queens.czwww.karmaloop.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu