Výprodej dámských plavek 2011

Výprodej dámských plavek 2011

20. srpna 2011, dámské plavky, plavky 2011

Sponzorované odkazy

Toužíte si na sklonku léta pořídit plavky? Právě teď je a nejlepší doba zakoupit si plavky na pozdní dovolenou či na příští sezónu, jelikož plavky teď nakoupíte s obrovskými slevami. Pokud si však chcete svoje nové bikiny koupit v kamenném obchodě, možná už na moc nenarazíte, touto dobou už se nejspíše všechny zajímavé kousky houpou ve skříních jiných.

Uvažovala jsem stejně jako většina z vás. Už v červnu jsem si v H&M vyhlédla své snové oranžové dvoudílné plavky a několik dalších, které mi padly do oka. Přišla jsem za týden a byly fuč, a to jsem chtěla s jejich koupí ještě pár dní počkat. Zbylo jen několik málo kousků, které se k sobě navzájem nehodily nebo byly jiné velikosti. Stejně na tom byly i ostatní obchody a já odešla s prázdnou. Při mé smůle to navíc byl asi konečný počet kusů, které dostali, protože jsem tam nové modely už neviděla.

Ne všichni ale musí truchlit, dámy malých a dámy větších velikostí budou mít při hledání vždy větší štěstí. Téměř vždy jsou jako první vykoupeny ty velikosti, které odpovídají zlatému středu, ostatní pěkné kousky netypických velikostí na ramínku zůstávají, ať jde o šaty, kalhoty, trika nebo i boty. Vždy uvidíte jako poslední krabice s čísly 34 nebo 42, protože tyto modely nejsou tak žádané.

Pokud si proto chcete pořídit plavky za levný peníz, místo normálních kamenných obchodů se obraťte na ty internetové, kde je přece jen větší nabídka a zboží je v určité míře doplňováno, dobré je se zaměřit na zahraniční stránky, kde jsou přece jen se slevami štědřejší. Máte šanci sehnat vše, ať už bikiny, monokiny nebo jednodílné dámské plavky za skvělé ceny. Inspirovat se můžete třeba zde:

ASOS

spodní díl- £9, vrchní £11

spodní díl £7, vrchní £9

£25

£25

£8

£17

I- MODA

290 Kč

250 Kč

250 Kč

KARMALOOP

$17.95

$15.95

MILANOO

$16.99

$12.99

$9.99

zdroje: asos.com, milanoo.com, i-moda.cz, karmaloop.com, Digital Vision / Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu