Pánské mikiny podzim 2011

Pánské mikiny podzim 2011

7. září 2011, pánská mikina, street, sport, Nike, Adidas, DC, Horsefeathers, podzim 2011, mikina na zip, mikina přes hlavu

Sponzorované odkazy

Pánská mikina je velice ležérní druh oděvu, a proto ji muži velice ocení. Je lehká, dá se nosit celý den a skvěle vypadá. Vybírat můžete ze všech mikin svých oblíbených sportovních i módních značek. Střih a barvu zvolte také podle sebe. Dveře jsou otevřené. Přední výrobci kvalitních mikin se ve svých podzimních kolekcích opravdu předvedli.

Nike

Známá sportovní a street značka Nike je proslulá svým kvalitním zbožím. A stejně tak je tomu i u jejích mikin. Značka velice dobře zná povahu muže, a proto své mikiny navrhla ve smyslných pánských barvách. Na mikiny nezapomněla potisknout své jedinečné logo. Někdy zdobí celý předek či zadek mikiny a někdy zase zaujímá jen malé místo na levé či pravé přední straně. Nike má široký výběr street mikin na zapínání, přes hlavu, s kapucí i klokaní kapsou.

adidas

Značka adidas je Nike v bleděmodrém, a proto u nich najdeme mnoho společných znaků. Vyrábějí jak oblečení pro sportování i pro volný čas. Na svých modelech se také snaží především zaujmout svým logem a svým zákazníkům zůstávají věrní. I když byla značka adidas založena o více než patnáct let dříve než Nike, dnes jsou, dá se říci, stejně známé a populární. Neliší se ve střihu ani v ceně, je tedy zase jen na vás, které ze značek dáte přednost.

Horsefeathers

Značka s dosti neslušným názvem si dala na své kolekci mikin podzim/zima 2011 velmi záležet. Jako vždy si pohrává s pestrými barvami a srší nápady. Vyžívá se v kontrastech barev a kombinuje modrou s černou, červenou s bílou, zelenou s modrou či černou se žlutou. Každá mikina Horsefeathers svítí nějakou pestrou barvou. Logo značky na svých mikinách podzim/zima 2011 umístila tradičně přes celý předek. Ovšem najdou se zde i mikiny, které zdobí logo značky podél zapínání či se roztahuje přes celý hrudník. V kolekci Horsefeathers vás ale překvapí i netradiční mikiny na knoflíky, které vypadají velmi lákavě.

DC

Značka DC se zaměřuje především na výrobu bot, to ale neznamená, že výrobu mikin zanedbává. DC se specializuje na oblečení a obuv pro skateboarding, snowboarding, BMX, motocross, rally a surfing. DC výrobky jsou velice kvalitní a to proto, aby odolaly neustálému nošení při těchto náročných extrémních sportech. Nedá se říci jestli v DC kolekci podzim/zima 2011 převažují ležérní mikiny přes hlavu či oblíbené mikiny na zip. V barvách převažuje černá a módní šedá. Pestrých barev se nedočkáte, jen vybledlé červené, zelené a modré. I přesto vypadají mikiny skvěle a jestliže jste si je neoblíbili již dříve, oblíbíte si je určitě teď.

Zdroje: www.adidas-shop.cz www.coreshop.cz www.queens.cz iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu