V jakých barvách bude oblečen podzim 2011? / Trendy barvy podzim 2011

V jakých barvách bude oblečen podzim 2011? / Trendy barvy podzim 2011

27. srpna 2011, trendy barvy, podzim 2011, podzim/zima 2011, barvy podzimu, černá, bílá

Sponzorované odkazy

Zatímco letošní jaro a léto se neslo ve znamení výrazných až neonových barev, podzim bude, jak už to tak bývá, rezervovanější a umírněnější. To ale nic neubírá na kráse a stylovosti, naopak jsou méně pestré odstíny elegantnější a také více sexy. Do jakých barev tedy návrháři letošní podzim 2011 oblékli?

Barvy spadlého listí

Příroda je jednou z hlavních inspirací mnohých umělců, módní návrháře nevyjímaje. A proto hrají v podzimních kolekcích velkou roli barvy jako okrově žlutá a horčicová, červenohnědá či tmavě oranžová. Tyto barvy budou skvělé na vašem kabátku, sukni či doplňcích.

Nezbytné a chic neutrální barvy

Černá, šedá a bílá patří mezi barvy, které by neměly chybět v žádném šatníku. Univerzální, skvěle kombinovatelné, stylové a stále in. Jednoduše řečeno s nimi nic nezkazíte. Pokud máte pocit, že v těchto odstínech připomínáte šedou myš, stačí oživit outfit výraznějším doplňkem. Rozhodnout, která z těchto barev letos frčí nejvíce, není jednoduché. Černá je klasika, šedá ve všech svých odstínech jakbysmet, ale pravdou je, že sněhově bílou si letos návrháři oblíbili více než kdy předtím.

Půlnoční modř

Tmavě modrá barva v sobě nese dávku tajemna, svůdnosti a elegance a obzvlášť skvěle vypadá na kabátcích a večerních šatech.

„Nahé odstíny“

Barva nude, někdy také nazývána jako nahá, se stala obrovským hitem a z jara a léta přechází i do letošního chladnějšího období. Z minulé sezóny podzim/zima s námi zůstává i odstín velbloudí srsti, který se ujal především na kabátcích. Směle se můžete obléci i do klasické béžové, jež se také skvěle hodí pro kombinaci s ostatními barvami.

Petrolejový hit

Malým příjemným překvapením byla v mnohých kolekcích petrolejově modrá (či zelená). Kožichy, sukně, večerní šaty – tomu všemu petrolejová sluší.

Zdroje: www.asos.com, www.net-a-porter.com, Istockphoto/Thin­kstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu