Diáře Filofax – novinky roku 2011

Diáře Filofax – novinky roku 2011

24. srpna 2011, diáře filofax, diáře 2011, diáře 2012, filofax

Sponzorované odkazy

Tip na nákup: Diáře Filofax 2011 již od 620 Kč

Svět se neustále zmenšuje, všechno se zrychluje a času se nedostává. Člověk musí denně vyřídit spoustu věcí, a leckdy je nad lidské síly, si všechno pamatovat. Naštěstí však máme malého pomocníka, který si všechny naše pochůzky a úkoly pamatuje za nás. Ano, mluvím o diářích, bez kterého si dnes většina z nás už jen těžko dovede představit svůj život. Opravdovou legendou mezi diáři je značka Filofax, která nabízí své diáře již 90 let.

Značka Filofax pochází z Anglie a již od roku 1921 vyrábí luxusní kroužkové diáře a jejich příslušenství. Za celou tu dobu si získal již mnoho příznivců, kteří oceňují jeho praktičnost, přehlednost, využitelnost a nadčasový vzhled. Úspěch Filofax diářů je natolik velký, že slovo „filofax“ je v Oxfordském Anglickém slovníku uvedeno jako synonymum slova „diář“. Dnes si diáře Filofax můžeme koupit již ve 40 zemích světa.

Každý rok přichází Filofax s novými kolekcemi diářů, a to ve velikostech A4, A5, osobní, kapesní, mini a úzké slimline diáře. Tyto kolekce pak také zahrnují i portfolia, peněženky, kabelky, tašky, pouzdra na vizitky a další. Vše tak můžete mít ve stejné barvě a provedení, a to samozřejmě v té nejlepší kvalitě. Letošní rok značka Filofax představila nové modely Apex, Holrbon a Enigma.

Diáře Apex upoutají veselým designem. Desky diáře jsou prošity kontrastní nití a doplněny asymetrickou elastickou gumičkou na zavírání.

.

Diáře Holborn jsou volbou pro opravdové fajnšmejkry. Jedná se totiž o luxus mezi diářemi. Desky jsou vyrobeny z extra jemné bizoní kůže. Jeho vlastník jistě ocení i množství praktických kapsiček uvnitř. V dostání v elegantním černém a hnědém provedení.

Zvířecí potisk je už nějakou tu dobu in a všimli si toho i designéři diářů Filofax. Diáře Enigma jsou totiž spojením luxusní kůže a hadího potisku.

Diáře Filofax můžete pohodlně nakoupit na stránkách http://www.luxusni-pera.cz/…are-filofax/.

Zdroje: www.luxusni-pera.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu