Kolekce New Yorker podzim 2011

Kolekce New Yorker podzim 2011

31. srpna 2011, New Yorker oblečení, New Yorker, podzim 2011, podzimní kolekce New Yorker

Sponzorované odkazy

Zajímá vás, co si pro vás letos připravila značka New Yorker? Co jiného než nejžhavější trendy sezóny.

Skandinávský vzor

Letošní kolekce New Yorker je plná skandinávských vzorů, které se neobjevují jen na svetrech, ale dokonce i na pletených sukních. Nechybí ani pohodlná ponča s norským vzorem, třásněmi a bambulkami. Pokud jste se doposud ponču vyhýbaly kvůli jeho oblékání a svlékání, možná, že si vás tentokrát získá, protože má zapínání na knoflíky, tudíž se nemusíte bát, že si poničíte svůj účes. Máte už pletený svetr, pletené šaty, pletenou čepici a boty, ale pořád vám připadá, že je té pleteniny málo? Pak nezbývá nic jiného než si pořídit pletenou tašku a jak jinak než s norským vzorem.

Kůže a kožešina

Není nic přirozenějšího než spojení kůže a kožešiny, proto hledejte tuto dvojici na beranici, vestě, botách a kabelkách. Do třetice k nim pak neodmyslitelně patří květinový vzor, a to nejlépe na tunikách nebo lehkých šatech.

Protože jsme si letecké a kožené bundy s náplety velmi oblíbily, zůstaly s námi v chladném období podzim/zima 2011. Jen pro připomenutí, letecké bundy kombinujte s krajkou a průhlednými šaty a kožené bundy doplňte zajímavým šátkem.

Protože kůže skvěle izoluje a zahřeje, najdete v letošní podzimní kolekci také kožené kalhoty. Přemýšlíte co si ke koženým kalhotám obléci? Jednoduše si k nim oblečte pletený svetr, a protože jsou letos trendy 70. léta, měl by mít kimonové rukávy. Jistě jste si také všimly, že jsou kožené kalhoty velmi úzké, tak si také nezapomeňte obout boty na velmi vysokém podpatku, aby se tak zúžily a prodloužily lýtka.

Zvířecí vzory

Divoké zvířecí vzory se s námi v této sezóně trochu loučí, proto se do tohoto vzoru nemusíte oblékat od hlavy až po paty, ale bude vám třeba stačit jen kožešinová bunda s hřejivým kožíškem i zevnitř.

Život na farmě

Vzpomínáte si na boty „farmářky“? Tak ty jsou zase v kurzu. Moc pěkně se vyjímají se svetrem se skandinávským vzorem nebo cardiganen jež má na loktech záplaty z jiného materiálu.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu