Pánské bundy podzim 2011 - od sportu k eleganci

Pánské bundy podzim 2011 - od sportu k eleganci

9. září 2011, plátěné bundy, šusťákové bundy, softshellové bundy, sport, pánské bundy, větrovky, podzim 2011, Nike, Adidas, kožené bundy, Puma, Horsefeathers, Funstorm, Meatfly

Sponzorované odkazy

Podzim může být zrádný, a proto vám občas může být jen v mikině pořádná zima. Pro studené večery a sychravé podzimní dny jsou tu tedy bundy. A i ty mohou být pohodlné a ležérní stejně tak jako mikiny. Musíte jen pořádně vybírat a hledět především na kvalitu a ne na kvantitu. Přední výrobci sportovních a skate značek už mají své kolekce pro podzim 2011 připravené, tak nezahálejte a běžte si vybírat.

Sportovní bundy

Za sportovní bundy lze považovat všechny ty, které na sobě mají logo předních sportovních značek, jako jsou Nike, adidas, Reebok, Puma, atd. Ovšem není tomu vždy tak, jelikož i sportovní značky se fušují do řemesla skate a hip-hop značkám a berou jim nápady. Proto považujme za sportovní bundy ty, které mají všechny předpoklady ke sportování. Bundy, které jsou lehké, pohodlné, nepromokavé, větruvzdorné a prodyšné. Pánské podzimní sportovní bundy mohou být jakékoli: šusťákové, zateplené, s kapucí i bez. Meze se nekladou. Je jen na vás, které dáte přednost a hlavně, pro jaký druh sportu ji budete chtít využívat.

Skate bundy

Skate pánské podzimní bundy jsou většinou klasické šusťákové nebo plátěné. Dalo by se říci, že skate bunda je ta, která je vyrobená předním výrobcem skate oblečení a na člověku vypadá, jako by byla o tři čísla větší. Tím nechci brát fanouškům skate oblečení žádné iluze. Každému vyhovuje něco jiného a všichni musíme dát za pravdu tomu, že skate bundy jsou jedněmi z nejležérnějších a nejpohodlnějších. Tyto bundy srší nápadem a jestliže patříte mezi jejich příznivce, vyhledávejte je například u značek DC, Funstorm, Quiksilver, Horsefeathers nebo Meatfly.

Kožené bundy

Kožené bundy jsou to pravé pro podzimní počasí. Jsou velmi kvalitní a zároveň funkční. Za tento luxus si sice o trochu víc připlatíte, ale kožená bunda je velmi dobrá investice, která vám vydrží i desítky let. Nejobvyklejší kůže pro výrobu kožených bund je kvalitní a příjemná hovězina. Kožená bunda působí velmi mužsky a ocení ji nejen muži, ale i jejich ženy.

Softshellové bundy

Pro někoho dobře známé a pro někoho naopak úplně cizí, tak to jsou softshellové bundy. Jsou speciálně vyvinuty pro sport, ale také pro běžné nošení. Jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který je příjemný na nošení, větruvzdorný a chrání před vlivy vlhkosti. Jsou perfektní do deště. Díky voděodpudivé vrstvě, která před deštěm, tělo chrání. Tyto bundy se zdají být již teď dokonalé, ale to ještě není vše. Mají také lepené švy, nepromokavé zipy, bezešvé kapsy, odepínací kapuci, větrání v podpaždí a stahování rukávů na suchý zip.

Zdroje: www.xmode.cz www.coreshop.cz www.polyvore.com www.queens.cz, Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu