Blažek kolekce podzim/zima 2011: My Way aneb Každý si jde svou cestou

Blažek kolekce podzim/zima 2011: My Way aneb Každý si jde svou cestou

2. září 2011, Blažek, podzimní/zimní kolekce, podzimní oblečení, zimní oblečení, pánská konfekce, džínsy, pásky, boty, sportovní obuv, saka, sako, oblek, obleky

Sponzorované odkazy

Přirozenost, uvolněnost a zároveň elegance, toto jsou hlavní charakteristiky, kterými se vyznačuje nová kolekce oblečení české značky Blažek. Jedná se pochopitelně o kolekci určenou na podzim a zimu 2011. Módní dům Blažek zůstává věrný svému zaměření – a činí tak s odpovídající grácií -, avšak již nechce být pouze značkou pánské konfekce. Pro letošní podzim a zimu si totiž značka Blažek připravila nejedno překvapení. Jaká to jsou? To se dozvíte v následujícím článku.

Od devadesátých let minulého století se společnost Blažek drží své filosofie, podle níž chce vyrábět klasickou kvalitní pánskou módu s pomocí nejpokročilejších technologií a nejnovějších postupů. To se týká rovněž i její aktuální kolekce nazvané My Way. „Část kolekce je určena mladším zákazníkům, kteří preferují trendová řešení a inovace. Prostor je věnován také konzervativnějším mužům, kteří dávají přednost tradičnějšímu pojetí,“ říká designér a autor kolekce Roman Humlíček v duchu: Každý si jde svou cestou. Kolekce Blažek pro podzim/zimu 2011 vychází vstříc všem zákazníkům, kteří sice nedají dopustit na konfekci, ale zároveň si občas na sebe vezmou i méně formální oděv.

Blažek méně formální

Základem kolekce Blažek laděné převážně do tmavých barev zůstávají obleky. Zastoupeny jsou obleky pro denní nošení, večerní příležitosti i výjimečné události s předepsaným dress code. Dle požadavků zákazníka jsou připraveny tři střihové linie: Comfort Fit pro volnější střih s extra přídavky, Regular Fit s mírně přiléhavým nádechem a Slim Fit, který je přiléhavý, avšak díky elastickým materiálům stále pohodlný. Současně jsou ovšem k dispozici saka, která lze kombinovat se všemi typy kalhot, včetně džínsů, jejichž nabídka byla nebývale rozšířena.

A právě této kombinaci byla věnována nemalá pozornost. K tomu si můžete vzít jak košili, tak tričko, přičemž záleží pouze na vás, nakolik formálně má výsledný outfit působit. Nově se objevuje také sportovní obuv a pásky. Své místo v kolekci mají také luxusní business aktovky, tašky pro každou příležitost a další doplňky.

zdroj: http://www.blazek.eu/cs/novinky.html

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii obuv a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu