F&F - Podzim, ktery si zamilujete!

F&F - Podzim, ktery si zamilujete!

8. září 2011, F&F, F&F moda, F&F oblečení, F&F podzim 2011, podzimní kolekce

Sponzorované odkazy

Nové kolekce F&F nesoucí název GREENWICH VILLAGE a NORDIC slibují stylový podzim plný výrazných barev i jednoduché elegance.

Deštivo, šero a pošmourno. Takto většina z nás vnímá podzim. Roční období, u kterého je vědecky prokázán vyšší výskyt výkyvů nálady. A proto jsme se rozhodli rázně zakročit! Britská módní značka F&F připravila podzimní kolekce inspirované Paříží, které rozhodně nedopustí jediný náznak šedi či dokonce nudy. Jsou svůdné i noblesní, zahřejí, je-li třeba, ale zároveň se v nich snoubí elegance s lehkostí.

Greenwich village

Dokonalý styl pro denní nošení, který se nese v duchu 70. let. Vyznačuje se klasickými, jednoduchými tvary ve výrazných barvách a originálními geometrickými potisky. K úpletovým šatům se opět vrací oblíbené vysoké kozačky ke kolenům. Klíčovými prvky této kolekce jsou kalhotové sukně, sukně „áčkového“ střihu, úpletové zavinovací šaty, dvouřadé kabáty a roláky. Barevná paleta nabízí odstíny oranžové, červené až ohnivě rudé, přes výraznou modř s nádechem tyrkysu, až po čokoládově hnědou.

Nordic

Pleteniny na všechny způsoby! Tento trend je postaven na strukturovaných tkaninách a jednoduchém stylingu. Zkrácení délky topů, kalhot a sukní je velmi šik a přidává na roztomilosti. Mezi klíčové prvky patří melírované pleteniny, pletáž s copánkovým vzorem, zkrácené kalhoty, šortky, propínací svetříky, peleríny, kabáty se sníženým pasem. Bohaté palety syté námořnické modré a neutrálních barev nenechají nikoho na pochybách, že v tomto stylu budete okouzlující za všech okolností!

www.ffmoda.com

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu