Rozzařte taneční parket / Šaty do tanečních 2011

Rozzařte taneční parket / Šaty do tanečních 2011

13. září 2011, šaty do tanečních, společenské šaty, dámské šaty, dlouhé šaty, krátké šaty, plesové šaty

Sponzorované odkazy

Zářím začíná pro spoustu z nás nejen škola, ale pro mnohé i lekce společenského tance. Ukáže se náš talent pro tanec a alespoň na malou chvíli se slečny promění v opravdové dámy a chlapci v elegantní gentlemany. A právě správné šaty jsou prvním krokem k tomu, abychom na tanečním parketu vypadaly dobře. Jaké by šaty do tanečních tedy měly být?

Ne všichni jsme rození tanečníci, a abyste se vyhnula roztrhaným, špinavým a sešlapaným koncům šatů, poohlédněte se pro začátek raději po kratším střihu, například po kolena. Honosnější a zdobenější šaty si také nechce například na finální lekci, tedy věneček, v běžných lekcích se lépe osvědčí pohodlnější a jednodušší šaty.

Je ale jasné, že se každá chceme v tanečních líbit, a proto pro nás pohodlí není jediným kritériem při výběru společenských šatů. Správně vybrané a padnoucí šaty by měly také lichotit naší postavě a zvýraznit části těla, na které jsme patřičně hrdé.

Jak už bylo řečeno, pro běžné lekce jsou ideální kratší šaty jednoduššího střihu. Sukně do áčka skvěle podtrhne vaše pohyby a bude při tanci vypadat opravdu hezky. Co se týče barev, je výběr pouze na vás. Není zde potřeba řídit se trendy, a tak si vyberte barvu šatů, kterou máte ráda a cítíte se v ní dobře.

Na prodlouženou či věneček možná většina z vás zvolí delší variantu šatů. Jejich výhodou je, že je později můžete využít i jako plesové šaty a rozhodně tedy nebudou zbytečnou investicí. Nabídka je dnes opravdu široká a tak se nemusíte omezovat pouze na klasický korzet a dlouhou sukni, ale můžete okouzlit daleko zajímavějším a neotřelejším střihem. Můžete zvolit šaty na jedno ramínko, s odhalenými zády nebo s trendy vysokým rozparkem.

Přestože většina šatů kombinuje nanejvýš dvě barvy, nemusíte se bát ani zajímavých potisků. Jemně a žensky působí například květinový vzor, v menší míře vypadají dobře i ty zvířecí, pro méně odvážné se hodí proužky či roztomilé puntíky. Osvěžením pro vaše společenské šaty mohou být i flitry, řasení či jiné zajímavé aplikace.

Zdroje: www.promgirl.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu