Jezdecké kozačky letos bodují více než kdy jindy!

Jezdecké kozačky letos bodují více než kdy jindy!

26. září 2011, jezdecké kozačky, podzim 2011, boty na podpatku, legíny, maxi svetry, propínací svetřík

Sponzorované odkazy

Chcete být letos opravdu in? Už vás nudí stereotypní tenisky a lodičky? Jestliže si nevíte rady, zkuste vyzkoušet vysoké jezdecké kozačky. Tyto botky jsou velice praktické, a jestliže se pro ně rozhodnete, tak určitě neprohloupíte. Jedná se o velmi kvalitní obuv, kterou můžete nosit téměř ke všemu. Ať s nimi půjdete do práce, do školy nebo jen tak do města, pokaždé se vámi budou lidé otáčet a ptát se vás, odkud ty krásné kozačky máte.

A proč se vlastně jezdeckým kozačkám říká jezdecké kozačky? Odpověď by měla každému dojít. Podobají se totiž jezdeckým holínkám, perkám a vysokým botám. Jsou též většinou vyráběné z kvalitní pravé kůže, která má dlouhou životnost. Boty by měly být také ortopedicky dobře stavěné. V takovýchto kozačkách pak budou vaše nohy jako v bavlnce. Tyto boty se zdají být dokonalé a možná, že i vážně jsou. Nemám na ně žádnou výtku. Dokonce mají i kvalitní podrážku, aby vám na nohy nebyla taková zima.

Dámské jezdecké kozačky mají také tu výhodu, že se dají nosit celoročně. V létě a na jaře v nich bosá noha vypadá velmi sexy, na podzim splní svoji funkci, když si je vezmete ke skinny jeansům a v zimě si jezdecké kozačky opatřete s teplou podšívkou. Většinou se jezdecké kozačky vyrábějí bez podpatku, ale jestliže se bez něj neobejdete, dají se sehnat i s podpatkem. Většinou ale ne na jehlovém, spíše na klasickém širokém. Jehlový podpatek u jezdeckých kozaček totiž vypadá, jako kdyby k nim nepatřil.

Jak a k čemu jezdecké podzimní kozačky nosit? Není to tak těžké, jak by se mohlo zdát, ale pár typů bych měla. Je celkem jedno, jestli zvolíte delší či kratší svršek. Letos jsou v módě i dlouhé maxi svetry i upnutá zastrčená trička v kalhotách s vysokým pasem. Dobře budou vypadat i propínací svetříky, kožené vestičky nebo jen lehká blůzka. Kalhoty by se měli volit spíše upnutější nebo legíny. Jestliže si budete chtít k jezdeckým kozačkám vzít sukni nebo šaty, můžete. Skoro vše je povoleno. Sukně volte krátké i dlouhé. A nezapomeňte sladit doplňky. K jezdeckým kozačkám si vezměte maxi tašku, líbivý šál nebo výrazný šperk.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu