Využijte krásných podzimních dní! / Dámské kabátky do pasu

Využijte krásných podzimních dní! / Dámské kabátky do pasu

24. září 2011, kabáty podzim, podzimní kabáty, dámské kabáty, kabát, kabátky, kabát do pasu, do pasu, mango, promod, burberry, podzim 2011, trendy

Sponzorované odkazy

Ne každému sedí klasické dlouhé kabáty a na podzim mnohdy ani nejsou potřeba. V podzimních dnech vám kýženou dávku stylu, pohodlí, elegance i tepla stejně dobře dodají i dámské kabátky do pasu. Perfektně vypadají v kombinaci s kalhotami nebo sukněmi ke kolenům, ale můžete je klidně přehodit i přes šaty. Obout k nim můžete například kozačky či kotníčkové boty. Kabátky do pasu mají i další nespornou výhodu. Jelikož jsou přirozeně kratší než klasické kabáty, nevypadají na nich výrazné barvy a vzory tak divoce a můžete si tak s nejrůznějšími odstíny, které jsou letos na podzim in, pořádně vyhrát. Pro inspiraci dnes nakoukneme do kolekcí tří oblíbených značek, které dámské kabátky do pasu nabízejí!

Barevná elegance značky Mango

Co se týče kabátků, je značka Mango jednou z nejvyhledáva­nějších značek. Jejich kabáty jsou nejen kvalitní, ale i nadčasové, takže s nimi můžete počítat na několik sezón. Letos se značka Mango chytila výrazného podzimního trendu – barev, a tak své kabáty do pasu „oblékla“ nejen do bílé či šedé, ale třeba růžové a červené. Proč tedy nudné a šedé podzimní ulice trochu nerozzářit a nerozveselit barvami?

Rezervovaný Promod

Nabídka kabátů značky Promod sice neoplývá výraznými barvami, zato nabízí mnoho zajímavých stylů a materiálů. Obléci si tak můžete například stylový kabátek z falešného semiše s trendy kožešinou, ve kterém se nemusíte obávat ani ranních mrazíků.

Král mezi kabáty Burberry

Pokud je nějaká značka mezi kabáty proslulá, pak je to jednoznačně Burberry. Mezi nespočtem kabátů, které nabízí, se samozřejmě najde i několik kabátků do pasu, z nichž luxus a elegance přímo číší. Většinou se jedná o dvouřadé kabátky zdobené kožešinou, obrovským letošním hitem.

Jak asi tušíte, kabátky do pasu budeme muset při teplotách klesajících pod nulu vyměnit za něco teplejšího. Proto nepropásněte svou šanci a využijte krásných podzimních dní k jejich nošení!

Zdroje: www.shop.mango.com, www.promod.eu, www.net-a-porter.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu