Spodní prádlo Lisca splní všechna vaše přání

Spodní prádlo Lisca splní všechna vaše přání

25. září 2011, Spodní prádlo Lisca, Lisca, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, sexy spodní prádlo, stahovací spodní prádlo, push-up podprsenka

Společnost Lisca, jež se specializuje na spodní prádlo, je na trhu již 56 let a za tu dobu dosáhla charakteristické tváře a velmi ceněné erudice. Firma přitom začínala v roce 1955 jako malá řemeslná dílna zabývající se opravou punčoch a oděvních knoflíků. Později se firma specializovala na spodní prádlo a dosáhla nebývalého rozmachu. Dnes tak nabízí krásné a kvalitní spodní prádlo, které si oblíbilo bezpočet žen po celé Evropě. Úspěch firmy Lisca tkví v pozornosti, kterou věnuje výrobě a zpracování svých produktů a svými novinkami vychází vstříc přáním svých zákaznic a nabízí tak kvalitní spodní prádlo, které skvěle sedí na těle, a uspokojují tak potřebu žen vypadat krásně, atraktivně a sebejistě. Na letošní podzim a zimu si pro nás, dámy, společnost Lisca připravila kolekci, kterou rozdělila hned do několika linií, a to Fashion, Selection a Cheek by LISCA.

LISCA FASHION podzim/zima 2011

Linie Fashion je romantická a uhrančivá zároveň a zdůrazňuje tak ženskou eleganci a smyslnost. Kolekci dominují vzory růží, které se snoubí s barokním vyšíváním. Elegantní a smyslný look umocňují zvolené barevné tóny a odstíny, mezi nimiž dominují písčité tóny, temné vínové odstíny, smaragdově zelené krajky nebo karamelové pleteniny. Tím vším se vyznačuje kolekce Lisca Fashion, která zdůrazňuje ženskou eleganci.

SELECTION: průhledné, průhledné, průhledné

Spodní prádlo z kolekce Lisca Selection je pro sezonu podzim/zima 2011 navrženo smyslně a futuristicky. Jako hvězdná obloha, působí dráždivé třpytky na černém šifonu, který jemně zahaluje rudou – barvu lásky. Průsvitná čerň nebo orientální modř se vlní v nepravidelných elipsách. Kontrastně působí stylizované zvířecí potisky na průhledné síťovince. Svůdná průhlednost, smyslné vyšívání, kov, třpytky a krystaly Swarovski jsou detaily, díky nimž tato kolekce promění každou femme fatale ve hvězdu večera.

CHEEK BY LISCA: Romantická rebelka

Jak už napovídá název linie, Cheek by Lisca je drzá a koketní, tak trochu rebelka ale s romantickým srdcema a duší. Všední minimalismus proměněný v hladké linie je všestranně praktický a stejně tak svůdný. Díky tomu je variabilní s ostatními částmi oděvu. Fantaskní květinové vzory navozují vzpomínky na jarní romance, zatímco průsvitné pruhy odhalují vzpurnější styl moderní módní nadšenkyně. Letošní zima může být s Cheek by Lisca i zasněná a svůdná. Měkké volánky a křehké lístky fuchsie zdobí koketní spodní prádlo. Vyberte si z barev černé nebo bílé pro všední nošení, nebo se potěšte tmavou modrozelenou či fuchsiově růžovou.

Tvarující linie Korina – tvarování vaší postavy nebylo nikdy snazší.

WOW push-up podprsenka Lisca – pro dvojitý push-up efekt

Už jsem se zmínila o tom, že Lisca vychází vstřív požadavkům svým zákaznic a usiluje o to, aby se ve spodním prádle cítily co nejlépe, proto také navrhuje linie, které pomáhají vytvarovat do požadovaných tvarů to, co si zrovna přejeme.

Pro plný a dokonalý dekolt Lisca nabízí revoluční Wow push-up podprsenku. Experti značky Lisca vyvinuli nový tvar košíčků, které obsahují speciální podporu ve tvaru dlaně. Ta přizvedá ňadra a vytváří úžasný push-up efekt pro bezstarostné svádění. WOW push-up podprsenka pozvedá ňadra nahoru i ze strany. Vytváří tak dokonalý výstřih, který je magnetem pro oči každého muže. Navíc ji díky hladkým košíčkům a tělové barvě můžete nosit denně i pod přiléhavé blůzky.

Pokud jste se již někdy setkala s problémem, že jste stála před zrcadlem ve svých oblíbených šatech, ale dojem vám zkazilo pár centimetrů navíc v pase, s tvarujícím prádlem z linie Korina by se vám již podobné situace neměly stávat. Tvarující funkce elastického úpletu stahuje vaši postavu přesně tam, kde je to nejvíce třeba. Vytváří tak svůdné křivky ženského těla. Body, kalhotky s vysokým nebo zvýšeným pasem představují skvělé řešení pro různé příležitosti. Podprsenky potěší i ty, které potřebují spodní prádlo ve větších velikostech. Jsou k dostání až do velikosti F a G. Hladké provedení tvarující linie v nejvíce použitelné kapučino barvě zůstane nepostřehnutelné i pod těsným oblečení. Poloprůhlednost zdůrazní ženské křivky a přidá moderní retro nádech tohoto funkčního prádla.

Zdroj: www.lisca.com

.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu