Opravdu pestrá kolekce Promod podzim 2011

Opravdu pestrá kolekce Promod podzim 2011

4. října 2011, Promod oblečení, trendy podzim 2011, podzimní kolekce, Promod, podzim 2011, pruhy, proužky, anglická móda, pončo, šály, kostkované vzory

Sponzorované odkazy

Značka Promod je v České republice už docela známá, ale pro ty, kteří o ní ještě neslyšeli, tu mám do začátku stručné informace. Promod se specializuje jen na dámské oblečení a módní doplňky. Okouzluje svým francouzským šarmem již od roku 1975 a od té doby se rozšířila do celého světa. Móda Promod je určena pro všechny moderní ženy, které si potrpí na kvalitní, pohodlné a nápadité oblečení. Jestliže byste se pro Promod rozhodli, jejich módní kousky můžete nakoupit v Praze, Plzni, Brně, Ostravě a v Pardubicích nebo přímo přes internet.

Kolekce Promod podzim 2011

English code

podzimní kolekci se Promod zaměřil mimojiné na anglickou módu. Toto rozhodnutí se velice cení, jelikož anglická móda mi připadá pro podzim jako stvořená. V Anglii je obecně téměř celý rok velice sychravo, a tudíž je na to její móda připravená. Jedná se zde o klasické a elegantní kousky oblečení, jakými jsou hedvábné blůzky, krátce střižené kabátky a kostkované vzory. Toto tradiční oblečení se ladí s extravagantními kousky. Mezi ně můžeme zařadit šálky pokryté peřím nebo výstředně tvarované kabelky. Tuto kombinaci si určitě zamilujete.

Živá 60. léta

60. léta jsou v kurzu a Promod také nezameškal a sladil do nich část své podzimní kolekce 2011. A 60. léta to jsou hlavně barvy, geometrické vzory a rovné střihy. Toto vše obsahuje Promod kolekce. Výrazně se poté zaměřili na oranžovou barvu, jež je jedna z hlavních barev podzimu. Do oranžové Promod ladí podzimní kabáty, svetrysukně. V ruku v ruce jde s oranžovou také dále šedá, hnědá, černá a červená. Toto spojení působí fantasticky! Módu šedesátek nesmíte ladit moc zbrkle. Promod vám nabízí i vhodné doplňky, jakými jsou klasické náramky, jednoduché balerínky a šálky.

Všude pruhy a proužky!

Pro podzimní kolekci si Promod vybral i všemožné pruhy a proužky. Pruhy z leva doprava, zprava do leva, ze shora dolů a ze zdola nahoru. Však to znáte. Pruhy jsou na svetrech a svetříkách, blůzkách a halenkách, šálkách a pončech. Ladí všemi barvami podzimu a jsou různorodě široké a dlouhé. Jestliže nevěříte, jak se dá s proužky vyhrát, okoukněte si kolekci Promodu pro letošní podzim. Určitě budete mile překvapeny.

Zdroje: www.promod.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu