Kousky, které nikdy nevyjdou z módy

Kousky, které nikdy nevyjdou z módy

7. října 2011, trendy, módní kousky, móda, evergreeny, trenčkot, malé černé šaty, pilotky, bílé tričko, tričko, rifle, džíny, jeans

Sponzorované odkazy

Všichni víme, jak je móda proměnlivá. Jednu chvíli je váš leopardí kabátek in, příští rok byste v něm byla spíše za blázna. A investice do takovéhoto kousku oblečení je pro mnohé z nás značně nevýhodná. Naštěstí ale existují věci, které nikdy z módy nevyjdou. Budou vás zdobit dlouhá léta a jejich koupě je tedy skvělým rozhodnutím. Pojďme si tyto módní evergreeny představit!

Trenčkot

Tento klasický nepromokavý plášť s páskem by vám ve skříni neměl rozhodně chybět. Nemusí být zrovna značky Burberry, jen vsaďte na dobrý materiál tak, aby vám posloužil nejen na jaře, ale i na podzim. Nejoblíbenější je jeho typická béžová barva, která se skvěle hodí pro obě zmíněná období.

Malé černé

Když nevíte, jaké šaty se hodí pro událost, na kterou se chystáte, s klidným srdcem oblékněte malé černé šaty. Faux pas s nimi totiž neuděláte snad nikde. Jsou perfektní volbou na ples, do divadla, na svatbu či na firemní akce. Existují v tisících variantách a tak sluší opravdu každé ženě. Pokud je navíc budete nosit pokaždé s trochu odlišnými doplňky a šperky, získají zcela nový vzhled a nikdo si nevšimne, že už jste je na sobě měla víckrát!

Džíny

Džíny jsou zřejmě natolik rozšířenou a pohodlnou věcí, že bychom se bez nich už neobešli. Nejoblíbenější je jejich klasická tmavě modrá varianta, ale stále in jsou i v černé nebo bílé.

Bílé tričko či košile

Tričko v bílé barvě je jedním z nejvariabil­nějších kousků oblečení na světě. Ozdobte ho šátkem, přehoďte přes něj vestičku, přepásejte páskem, oblékněte ho pod sako – cokoliv vás napadne. Hodí se k sukni, kalhotám, legínám a hlavně: nikdy nevyjde z módy! Stejně dobře „funguje“ i bílá košile.

Letecké brýle

Zabrousíme i do světa doplňků, kde se také nachází pár navždy módních kousků. Mezi ně patří i brýle pilotky, kterým se přezdívá také aviatorky či letecké brýle. Nejvíce se nosí v černé, hnědé nebo stříbrné variantě a jejich výhodou je i to, že jsou unisexové.

Zdroje: www.net-a-porter.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu