Vyměňte černou za barvy! / Malé barevné šaty

Vyměňte černou za barvy! / Malé barevné šaty

15. října 2011, šaty do tanečních, společenské šaty 2011, malé barevné, šaty, plesové šaty, společenské šaty, krátké šaty, koktejlky

Sponzorované odkazy

Malé černé šaty jsou velmi oblíbenou variantou oblečení pro slavnostnější příležitosti a troufám si říct, že je má v šatníku snad každá z nás. Pro letošní podzim a zimu je ale černá barva tak trochu odsunutá na vedlejší kolej a naopak letí pestrost. A tento trend poznamenal i klasické malé černé šaty, místo nich se totiž začaly objevovat malé barevné.

Malé červené

Červená barva je ve všech svých odstínech hitem letošního podzimu i zimy, a ve velké míře ji vídáme i na celebritách procházejících se po červeném koberci. Žena oblečená v šatech této barvy působí sexy a sebevědomě a díky mnoha svým odstínům sluší každé z nás. Pokud jste tmavší typ, nebojte se křiklavější a výraznější červené, pro „bledulky“ je lepší variantou burgundská nebo vínová.

Malé bílé

Není to zrovna nejvýraznější barva, přesto jsou malé bílé šaty velmi oblíbené. Podtrhují ženskou jemnost a dají se skvěle kombinovat s nejrůznějšími doplňky. Nemusíte navíc volit šaty v čistě bílé, nabízejí se i jiné odstíny. Skvěle vypadá perleťová, světlounce růžová, barva slonovinové kosti či jemné tóny nude. Na světlých šatech si navíc vypadají úžasně i zajímavé aplikace, jako perličky, flitry nebo třeba krajky.

Malé tmavě modré

Pokud výrazné barvy nejsou nic pro vás, ale černá už vás nudí, je tu pro vás varianta tmavě modrých šatů. Záleží jen na vás, jaký odstín zvolíte a jak si vyhrajete s doplňky. Stříbrná váš outfit rozzáří, červená dodá na originalitě a černými doplňky prostě nic nezkazíte.

V jednoduchosti je krása

Letos se ale nemusíte bát ani mnohem pestřejších barev, než které jsem zmiňovala výše. Nic vám nebrání obléci si šaty smaragdově zelené, žluté, oranžové, světle modré či třeba růžové. Jelikož ale takto výrazné šaty přitáhnout dost pozornosti svou barvou, přehnané zdobení, stejně jako výrazné doplňky, jsou už zbytečné a mohly by působit lacině. Držte se tedy hesla, že v jednoduchosti je krása a určitě nešlápnete vedle.

Zdroje: www.promgirl.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu