Dámské blazery a kabáty podzim 2011

Dámské blazery a kabáty podzim 2011

14. října 2011, dámské kabáty, dámské podzimní kabáty, kabáty podzim 2011, podzimní kabáty, saka, vzorované kabáty, podzimní, dámské, blazery, blejzry, kabáty

Sponzorované odkazy

Začalo nám podzimní počasí, které není zas tak mrazivé, ale teplo také není a to je nejvhodnější počasí pro podzimní blazery. Pokud se však chystáte na hory, kde už začalo sněžit, raději si na sebe oblékněte teplý kabát, který v žádném případě nesmí být nudný, ani šedý, ani černý. Letos jsou totiž v módě kabáty s potiskem.

Stylové blazery

Dámské blazery jsou pilířové prvky šatníku. Na jedné straně to jsou letní blazery a na straně druhé zase blazery do chladnějšího počasí. Nyní budeme vybírat z těch teplejších.

Velkou pozornost věnujte materiálu, potom střihu a také barvě. Blazery by neměly být příliš těsné, měly by na postavě sedět jako ušité na míru. Zaměřte se hlavně na průramky, jestli nesklouzávají z ramene. Existují také volnější blazery, kterým se říká „boyfriend“, jsou ležérní a pohodlné.

Barvy vs. černá

Barevné potisky a jasné barvy jsou vhodné pro každodenní nošení a neformální akce. Černé blazery jsou stylové a elegantní, hodí se na pracovní schůzky nebo do práce, která vyžaduje formální oděv. Černé blazery jsou klasika a díky své jednoduchosti dávají prostor pro doplňky, šátky a brože. Další výhodou oproti barevným blazerům je také jejich unizerzálnost, pokud si k nim obléknete džíny, rázem vám vznikne casual outfit.

Zamilovali jste si v létě šortky a blazer? Této kombinace se nemusíte vzdávat ani v zimě, změňte jen materiály.

Vzorované kabáty

Není třeba držet se stále jedné barvy (většinou černé), podzimní kolekce představily tolik zajímavých vzorů, že budete mít z čeho vybírat. Při výběru věnujte zvlášť velkou pozornost barvám, vzorům i jiným dekorativním prvkům.

Odvážnější se mohou pustit i do barevnějších kabátů. V tomto případě je dobré, když je v barvách obsažena například hnědá barva a vy si k němu můžete obout hnědé kozačky.

Zdroj: www.asos.com, www.polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu