Móda pro děti podzim/zima 2011 – outfity pro děti a maminky

Móda pro děti podzim/zima 2011 – outfity pro děti a maminky

9. listopadu 2011, podzimní dětská móda, zimní dětská móda, móda pro děti a maminky, móda pro děti podzim/zima 2011

Sponzorované odkazy

Zimní dny nám již bezostyšně šlapou na paty a Vy již zajisté vlastníte dlouhý seznam oblečení a doplňků, které je třeba nezbytně pořídit. Neméně důležité je myslet na malé ratolesti, kterým se šatník obměňuje sezónu co sezónu, neboť ze svých velikostí vyrůstají rychlostí lusknutí prstu.

Stává se zcela běžným, ladit outfity sourozenců do stejných barev, stylů či jim dokonce obléci ty samé kousky. V zahraničí je velmi populární sjednotit outfit dítěte s jeho rodiči. Tento trend se k nám pomalu prokousává, a proto se v tomto článku zaměříme na outfity pro rodiče s dětmi na sezónu podzim/zima 2011.

Připomeňme si jen zběžně několik trendů této sezóny. Jedním z výrazných prvků jsou kožešiny – na botách, na kabelkách, kožešinové vestičky, kabátky i límce. Mezi barvami vévodí béžová, hnědá, odstíny oranžové či hořčicová barva. Ovšem napříč módními trendy ústřední barvou zůstává pro holčičky růžová a pro kluky modrá. Do módy se vracejí pleteniny, a to opět od jednotlivých částí oděvů až po doplňky. Také jste si zajisté všimli norských vzorů, které se využívají jak na celé tak i na pouhé části oděvu (např. jsou umístěny na kapuce nebo jsou jimy zdobeny rukavice).

Outfity pro maminky a holčičky

Není vždy nezbytně nutné ladit outfity do nejmenších detailů. Všichni dobře víme, že méně je někdy více. Pokud se zaměříme na trend kožešin, stačí zvolit jeden ústřední prvek – tím může být právě kožíšek. Doplnit jej můžete v podzimních dnech o džínové či bavlněné šortky, které jsou v chladnějších dnech stále populárnější. Je ovšem nezbytné obléct k nim teplé punčochy a kozačky.

Opomenout nemůžeme ani boty se zdobným kožíškem, patří mezi jednoznačné hity sezóny. Ač odstíny hnědé vládnou obchodním domům, neváhejte svůj outfit i outfit své holčičky zvýraznit pestrobarevným doplňkem.

Outfity pro maminky a kluky

Každá maminka chce mít doma pořádného „fešáka“, a tak se obchodní domy hemží lesklými bundičkami, kalhotovými lacláčemi, polo tričky nebo casual svetříky pro malé raubíře.

Není pravdou, že červená je jen barva pro holčičky. Vhodně zvolená kombince může vypadat velmi efektně a trendy.

Nezapomínejte, že mít sladěný outfit není tak důležité, jako aby se Vaše dítko cítilo pohodlně.

www.shopstyle.com , www.polyvore.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu