Hit sezóny – kožešiny zima 2011/2012

Hit sezóny – kožešiny zima 2011/2012

25. listopadu 2011, kožešina 2011, kožešinové vesty, kožešinové boty, kožešinové kabelky, kožíšky

Sponzorované odkazy

Každá sezóna s sebou nese své fashion trendy. Pro tu letošní jsou jedním z vévodících trendů kožešiny. Již v loňském roce začaly plnit obchody kožíšky, kožešinové tašky a zejména kožešinové vestičky. V tomto roce se sortiment výrobků z kožešin rozšířil na další kusy oblečení i doplňky. Chcete li být in, neměl by tento prvek chybět ve Vašem šatníku. Navíc je to velmi jednoduchá cesta jak ozvláštnit jednoduchý outfit a zároveň se v chladných dnech zahřát.

Kožešina jako doplněk outfitu

Jedním z ozdobných a zároveň praktických doplňků jsou kožešinové límce či šály a čepice. Kožešina se užívá i na pouhé části oděvu. Na obrázku svetřík Burberry s kožešinovými rukávky.

Velké oblibě se v tomto roce těší především beranice a do módy se opět vrací klapky na uši. Působí roztomile a zároveň Vám nepocuchají účes.

Na kožešinové kabelky se ještě mnozí dívají s menší nedůvěrou, ale není se třeba obávat změn. Tento nový trend vypadá velmi originálně a vhodně doplní jakýkoli zimní outfit.

Ovšem boty s kožíškem se rozšířily do našeho povědomí rychlostí vichřice a jsou nadšeně přijmány. Luxusně působí kombinace kožíšku a podpatků.

Klasické sněhule dostal módní pokrok do podoby lesklé, také nastal přerod ve válenky a koneckonců chlupaté kozačky mají také něco do sebe.

Kožešinové bundičky a svetry

Jednotlivé typy oděvu jsou většinou kožešinou jenom zvláštěny. Ku příkladu kožešina na kapuci u bundy je naprosto přetrvávajícím a oblíbeným trendem. Dále se umisťuje nejčastěji na límce u svetrů a kabátů.

Mnohé z kožešin jsou pouhé náhražky – kožešiny umělé. Pravé seženete běžně ve specializovaných kamenných obchodech a pochopitelně také na internetu. Inspiraci lze čerpat na příklad na stránkách www.forzieri.com .

Tuto zimní sezónu si užijí milovníci kožichů, neboť jsou na vrcholku své popularity. Stejně tak pokračuje obliba kožešinových vestiček.

Zdroje: www.ellemosse.com, www.forzieri.com, www.net-a-porter.com, asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu