Kotníčkové boty podzim 2011

Kotníčkové boty podzim 2011

26. října 2011, boty podzim 2011, dámské boty, boty zima 2011, kotníkové boty, kotníčkové boty, Humanic

Sponzorované odkazy

Kotníčkové boty mám velmi ráda, dají se nosit na podzim, na jaře a některé i v zimě. Další skvělá zpráva je, že se dají nosit jak ke kalhotám, tak i k sukni.

Kotníkové boty a sukně


Této kombinaci se většina žen vyhýbá, protože mají pocit, že jim kotníkové boty dělají silné nohy. Sukni vybírejte velmi pečlivě, některé totiž vytváření dojem „krasobruslařského kostýmu“.

Kotníčkové boty a kalhoty


Pokud chcete nohavice zastrčit do kotníčkových bot, měly byste použít slim džíny, v případě širokých nohavic se vytvoří nelichotivý balónový efekt.

… a legíny nebo punčocháče

Dlouhé legíny nebo i punčocháče vypadají s kotníkovými boty skvěle, samozřejmě za předpokladu, že na vás vypadají legíny skvěle. Bohužel, legíny nesluší každé postavě.

Absolutní hit letošního podzimu – kotníčkové boty s kožešinou a přezkami. Vypadají neodolatelně. Nahrazují yettiovské chlupaté boty, které působily poněkud humpolácky a získaly si jen málo příznivců. Ovšem tato elegantní verze jich má už teď několik.

Novinka: Chelsea boots jsou kožené podzimní boty s elastickým podélným pruhem na straně. Tento stylový pásek slouží jako ozdoba a také napomáhá snadnějšímu obouvání. Boty se hodí do města i do práce.

Boty pod kotníky

Tyto boty končí těsně pod kotníky, jsou s podpatkem i bez něj, mají slim podrážku nebo i platformu. Dle posledních trendů by neměla být přední část ani ostře špičatá, ani příliš kulatá. Podkotníkové boty se hodí k dlouhým slim džínům nebo i k legínám. Pokud máte silnější lýtka, můžete je obout k volnějším kalhotám, jejich délka zakrývá vršek bot.

Boty nad kotníky

Aktuální kolekce nabízejí boty nad kotníky s podpatkem nebo ve stylu válenek s plochou podrážkou. Vy tam máte možnost vybrat si boty nad kotníky podle příležitosti, pro kterou je obujete. Nadkotníkové boty se nevyplatí chovávat pod kalhoty. Hitem sezóny jsou podkolenky nebo návleky s botami končící nad kotníky. Pokud máte silnější nohy, doporučila bych volnější otvor kolem nohy.

Zdroj: www.asos.com, www.net-a-porter.com, www.shoemanic.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu