Módní bloggerka Joll Burr: Baví mě vypadat pokaždé jinak!

Módní bloggerka Joll Burr: Baví mě vypadat pokaždé jinak!

3. listopadu 2011, Joll Burr, módní blogy, módní bloggerky, módní bloggerka, české bloggerky, české módní blogy

Sponzorované odkazy

Jak jsem vám před několika dny slíbila, přináším rozhovor s jednou z českých úspěšných bloggerek. Joll Burr bloguje sice jen od minulého roku, ale dá se říct, že dnes patří k těm nejsledovanějším. Rozhodně to bude díky jejímu nasazení a zapálení, s jakým blog vede. Nové příspěvky a fotky totiž můžete na blogu vidět téměř každý den. Jak o sobě sama Joll říká, je jedna z mnoha, která dělá, co jí baví – bloguje, taky fotí, čte, nakupuje, navštěvuje zajímavá místa, tráví čas s přáteli, přítelem, čivavou, venku, doma v Praze nebo na Moravě, odkud pochází. O tom všem se ráda podělí s ostatními na www.jollburrfashion.blogspot.com a teď i prostřednictvím rozhovoru na Luxurymag.cz, který jsem s ní před pár dny udělala.

Co pro tebe vyjadřuje slovo „móda“?
Způsob sebevyjádření, vykročení z davu, zábava, styl a trendy.

Jak bys charakterizovala svůj styl a jaké jsou tvoje hlavní inspirace?
Pokaždé jiný. Baví mě se stylizovat do různých podob, vyžívám se v módní rozmanitosti a možnost vypadat pokaždé jinak je na celém oblékání nejlepší!

Kde nejraději nakupuješ?
Nejraději v second handech a blešácích, to má své kouzlo a tyhle pochůzky bych už mohla řadit do svých zálib. A pak taky hodně na eBay. Hrozně nerada si zkouším oblečení v těsných zkušebních kabinkách, a proto dávám přednost internetu. Zatím jsem měla štěstí a máloco poslala dál. Někdy to ale nejde, třeba džíny musím zkusit, proto je taky nakupuju hrozně nerada. Chodím spíše na boty, kabáty, bundy, doplňky, a to třeba do Tally Weijl, Gate, H&M nebo Topshopu.

Existuje v módní branži (ale i mimo ni) někdo, koho obdivuješ, či se ti líbí jeho styl?
Obdivuju všechny, co něco dokázali, ať už v módní branži nebo mimo ni. Styl se mi líbí třeba dvojčat Olsenek, Kate Moss, Blake Lively a spoustu dalších, ráda se i inspiruju, ale nemám ráda vyloženě kopírování.

Co si myslíš o české bloggerské scéně? Sleduješ někoho?
Všem blogujícím fandím a přeju jen úspěchy, vím, že to někdy není zrovna lehké. Sama velkou spoustu blogů pravidelně čtu, některé blogerky znám i osobně a u těch musím podotknout, že jsou to skvělé osobnosti!

Zaujal tě v poslední době nějaký trend (popřípadě, jak vidíš letošní podzim ty), a co sis naposledy koupila, a co je naopak tvůj další must-have?
Stejně jako loni a možná vlastně každý rok se u mě s nadcházející zimou projevuje láska ke kožíškům (umělým) a pletenině, více se orientuju do tlumených barev a těším se na čepice, šály a rukavice. Většinou ale tahle zimní nálada končí někdy s prosincem.:). Naposled jsem využila akce v H&M, kde jsem ulovila kabát za poloviční cenu a k nákupu byla poukázka na dalších 150, což mi vyšlo ještě na skvělé podzimní šaty v cihlové barvě!:)

Stálice ve tvém šatníku:
Černé boty na klínku! Potom černé punčochy, bodycon sukně, trenčkoty, baseballová bunda, velká psaníčka, kožené legíny..

Jaké jsou tvé další vášně kromě módy?
Móda není tak úplně má vášeň, o návrháře ani trendy jsem se nikdy moc nezajímala, vášní bych nazvala až oblékání, kombinování a taky nakupování. Mimo to mě baví čtení, fotografování, hudba, design, tancování, cestování.

Bez čeho nemůžeš žít?
Určitě bych nepřežila bez vědění, že někdo nemůže žít beze mě. Někdo takový ale existuje a ostatní potřeby už jsou spíše zbytné.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu