Buďte sexy v kožených sukních

Buďte sexy v kožených sukních

31. října 2011, dámské sukně, sukně podzim 2011, sukně zima 2011, kožené sukně, kůže, podzim a zima 2011, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Nic nepředstavuje symbol ženství více než sukně a šaty. Jsou univerzálním prvkem v šatníku napříč všemi typy postav, věkových kategorií nebo stylu oblékání. Vyplatí se do nich investovat, protože nikdy nevyjdou z módy. V létě je to s nimi jednoduché, v zimě už těžší. Chcete-li zkusit něco jiného, skočte po té z kůže. Skončily doby, kdy kůže patřila jen k drsným motorkářům nebo ke call girls. Tuto zimu ji můžete mít taky!

Mít v šatníku černou koženou univerzální sukni je sice fajn, zkuste ale i jiné barvy, které se k podzimu a zimě také hodí jako hnědou, hořčicovou nebo rezavou. Budete vypadat úžasně. Spolu s nimi snesou sukně spíše jednodušší oblečení, jakou jsou střízlivé svetříky, košile, trička nebo topy. V žádném případě koženou sukni nenoste ke koženým nebo džínovým bundám, pokud nechcete působit kolotočářsky. Raději se také držte barev uvedených nahoře a nekupujte si sukně v příliš výrazných až neonových barvách, které se vlastně ani k podzimu a zimě moc nehodí. Podle mého také bude lepší volbou matný kousek místo toho lesklého, který vypadá trochu jako barevný staniol.

Pokud tápete nad tím, jakou si pořídit, nedělejte si z toho hlavu. Nezáleží na délce ani na střihu, trendy jsou jak minisukně nebo úzké tužkové v délce po kolena, tak „áčkového“ střihu v glamour stylu 70. let. Výhodné také je, že je využijete s vhodnými různými doplňky kdekoliv, do školy, na párty, v práci nebo i jen tak ve volném čase. I když to tak v minulosti bylo, nepůsobí už vůbec vulgárně, spíše naopak, budete v ní stylová, sexy a chic.

Nynější počasí je k nošení kožených sukní naprosto ideální, v létě by vám pod sukní bylo horko, stačí je doplnit jen o obligátní punčochy. Dalším argumentem, proč sáhnou zrovna po sukni z kůže, je to, že je praktická a jen tak se nezašpiní.

Ptáte se, kde ji pořídit? Největší výběr budete mít v online zahraničních obchodech, kde navíc nějakou tu korunku ušetříte. V českých kamenných obchodech je jich pramálo.

zdroje: polyvore.com, asos.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu