Pánská obuv pro podzim 2011

Pánská obuv pro podzim 2011

1. listopadu 2011, pánská obuv, pánské boty podzim 2011, pánské boty zima 2011, elegantní obuv, sportovní obuv, pánské boty, podzim 2011, mokasíny, polobotky, kotníčkové boty, tenisky

Sponzorované odkazy

Pánové, jestliže budete chtít být letos na podzim 2011 in, tak rozhodně počítejte s tím, že si ho prošlápnete v netradičním elegantním stylu. Podzimním botám roku 2011 nechybí nadčasovost, ale také se v nich skrývá hodně klasiky. Pro ty odvážnější tu budou extravagantní modely, které se pyšní ozdobami a cvočky. A naopak pro ty rozpačitější tu budou boty v konzervativním stylu a v tradičních barvách. Letos na podzim budou hlavně vládnout klasické barvy černá a hnědá, ale vyzkoušet budete moci i například šedou nebo béžovou.

Polobotky

Věřte nebo ne, ale pánské polobotky se letos na podzim budou nosit nejen na plesy, ale také ven. Je to velice všestranná obuv, a proto ji můžete využít i jako společenskou i jako vycházkovou. Pro pány, které moc netrápí módní trendy a to, aby jim k sobě věci ladily, jsou polobotky skvělou zprávou. Mohou v nich ráno vyjít do práce a z té rovnou své dceři například na hodinu tanečních.

U některých polobotek vás možná zaskočí malinký podpatek, ale nebojte se toho. Nebudete vypadat vůbec zženštile a právě naopak vám to spíše přidá na mužnosti. Neobávejte se ani toho, že by vám tyto nepatrné podpatky klapaly jako ty na dámských kozačkách. Vše je jen skvěle přizpůsobeno tomu, abyste se cítil pohodlně a nerušeně.

Kotníčkové

Kotníčková obuv se za poslední dobu stala velmi populární, jak u mladých, tak starších lidí. Na podzim 2011 si je nebudete muset schovávat do skříní, jelikož budou trendy i teď. Mají mnoho výhod oproti klasickým botám, které dosahují pouze výšky pod kotníky. Vaše noha se v nich bude cítit pohodlněji a také pevněji. Nevýhodou jsou ovšem dlouhé tkaničky, kterými si budete muset botu utáhnout a zavázat či velké množství různých cvoků.

Kotníčkové boty si budete moci vybrat jak v konzervativním stylu, tak ve sportovnějším. Za konzervativní můžeme považovat ,,kotníčkové polobotky“ vyrobené z kůže a v klasických barvách černé, hnědé, béžové či šedé. A sportovní kotníčkové boty jsou ty, které jsou speciálně vyvinuty ke sportování. Jsou vyráběny také z kůže či ze syntetických látek a nakoupit je můžeme u předních výrobců sportovního oblečení a obuvi.

Tenisky

Velice oblíbené tenisky se budou letos na podzim samozřejmě nosit také, a to jak již zmiňované kotníčkové, tak klasické. Tenisky jsou velice pohodlná obuv, i když nemusí v některých pozdních a ranních hodinách naši nohu zahřát. Jestliže se nemůžete svých tenisek na podzim vzdát, poraďte si s tím chytře! Kupte si teplou vložky anebo si vybírejte tenisky s vysokou podrážkou, která vám zaručeně zajistí větší komfort.

Mokasíny

Mokasíny jsou takovými sestřenkami polobotek. Jsou, dá se říci to samé, ale přece jen bych je chtěla zařadit zvlášť. Do mokasín se mnohem lépe nazouvá, nežli do polobotek a jsou velice zajímavé. Jejich provedení si ihned každý zamiluje. Dají se také v klidu nosit do společnosti a ven. K jejich výrobě se používá především kůže, která je velmi prodyšná a kvalitní. Mokasíny se ale vyrábějí i ze syntetických materiálů a někdy dokonce i z určitého druhy textilního materiálu.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu