Na vlnách ženskosti se šperky DKNY

Na vlnách ženskosti se šperky DKNY

4. listopadu 2011, DKNY, šperky, Donna Karan

Sponzorované odkazy

Snad každá žena touží pořídit si alespoň jeden kousek od věhlasného módního návrháře a vystavit si ve skříni a chlubit se s ním ostatním. Upřímně je to ale pouze sen, protože se částky mnohdy šplhají až řádově do desítek tisíc korun. Mezi jednu z takových značek patří i Donna Karan. Její oblečení si mohou dovolit pouze vyvolení. Jde ale o sofistikovanou ženu, která přišla s vynikajícím nápadem. Vytvořila jednu ze sesterských značek – DKNY. Jde o levnější alternativu módy pro mladé, která je přece jen dostupnější širšímu okruhu lidí.

Do čeho je nejlepší „investovat“? U této značky nemají velké zastoupení basic kousky a oblečení, které si jako in kousek pořídíte tento rok, může být ten příští už pasé, nebo se prostě obnosí. Kolekce obsahují i kabelky a jiné doplňky, je tu ale něco, co se vám vyplatí více, než kabelka nebo třeba šátek.

Co třeba šperky? Koupíte-li si jeden kvalitnější, může vám dobře posloužit i několik let a jen tak se neokouká. Možná se vám na první pohled trošku vyšší, každopádně se jí nezalekněte. Stejně jako spousta lidí se řiďte jedním pravidlem – lepší je jeden kvalitnější kousek, nežli pět nekvalitních. Mnohokrát se mi stalo, že i v případě, když jsem si pořídila šperk ve zlatnictví, začal mi rezivět a dělaly se mi po něm na prstech i na krku zelené skvrny, které vypadají nejen nevzhledně, ale mohou způsobit i zdravotní potíže. Máte stejné zkušenosti jako já? Chcete s nimi skoncovat? V tomto případě jste na dobré adrese.

Šperky DKNY působí nenuceně a velice vkusně a trendy, jsou nadčasové a podtrhují ženskost, ať už jde o náhrdelníky, náušnice nebo náramky. Všechny kolekce Donny Karan jsou pevně spjaté s New Yorkem, což se pochopitelně prolíná i zde.

Vyrábějí se z různých materiálů, takže nebudete mít problém jeden si zakoupit i v případě, že jste na jakoukoliv látku alergická. Nejčastěji jde o chirurgickou ocel, obligátní zlato a stříbro, koupit si ale můžete i kousek z oceli potažené různobarevným povlakem.

Ceny řetízků, náramků a náušnic se pohybují okolo 2 až 4 tisíc (samozřejmě záleží na materiálu), prstýnky vás přijdou levněji, pořídit si je můžete už za 1000 Kč.

V každé kolekci můžete najít i nadčasové hodinky, jak pánské, tal dámské nebo prostě unisexové. Nevýhodou některých je sice vyšší cena, která se vám ale každopádně vrátí a navíc budou i po několika měsících nošení působit neokoukaně. Hodinky si můžete zakoupit v rozmezí 3 až 9 tisíc, které jsou už jen pro ty nejnáročnější.

zdroj: polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu