Užijte si zimu s kousky Ann Christine / Ann Christine zima 2011

Užijte si zimu s kousky Ann Christine / Ann Christine zima 2011

5. listopadu 2011, Ann Christine, AC, Intimate, oblečení, zima 2011, trendy 2011, kabáty, sukně, šaty, party, doplňky, prádlo, spodní prádlo

Německá značka oblečení, určeného zejména pro mladé slečny a paní, Ann Christine, nazvala svou zimní kolekci pro rok 2011 City Chic. A název je opravdu opodstatněný – oblečení, které v kolekci najdeme, je opravdu chic a vyzařuje z něj ženskost, elegance a samozřejmě i nejnovější módní trendy. Ann Christine nenabízí jenom klasické zimní oblečení jako kabáty a svetry, ale do kolekce tato značka zahrnula i spoustu kousků pro blížící se party období. Možná vás tedy překvapí i šortky nebo topy, které byste v zimní kolekci čekaly jen těžko, ale přesto se i v tomto chladném období dají využít!

Elegantně s Ann Christine

Jak už nejspíš víte, pod značkou Ann Christine se skrývají tři „podznačky“ – Ann Christine, AC a Ann Christine Intimate. V té první zmiňované najdeme spíše elegantnější kousky, které jistě ocení i starší klientela. Kabáty s kožíškem, krajkové sukně, kabelky v trochu glamour stylu a další. Kromě toho ale právě v této kolekci najdeme již zmíněné party kousky – krátké kožené šortky, šifónové halenky a nejrůznější doplňky. Z této kolekce si díky tomu vyberete oblečení na spoustu různých příležitostí!

Teenage AC

Kolekce AC je, soudě podle barevnosti a vzhledu jednotlivých modelů, určena pro teenage dívky, které mají rády pestré odstíny a kombinování různých kousků oblečení. Najdeme zde spoustu teplého oblečení a doplňků pro běžné zimní dny – vesty, trendy ušanky, svetry, lesklé bundy s kožíšky, což je letošní hit, a mnoho dalších věcí, které v zimě nemůžeme postrádat. Ani zde nechybí pár šatů vhodných na plesy či jiné party ozdobené trendy hvězdičkami či puntíky.

Sexy Ann Christine Intimate

Pomyslnou třešničkou na dortu je kolekce Intimate, která se více než vydařila. Je plná k zimě skvěle hodící se krajky, a nese se v krásných zimních tónech fialové, modré, vínové a nesmrtelné černo-bílé kombinaci. Prádlo působí žensky a sexy zároveň, což je velmi rafinovaná kombinace, která ohromí nejen nás, ženy, ale především muže, kvůli kterým si podobné prádlo kupujeme především.

Zdroj: www.ann-christine.de, www.mapaobchodu.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu