Plus size aneb sexy móda pro plné tvary

Plus size aneb sexy móda pro plné tvary

7. listopadu 2011, větší velikosti, plus size oblečení, oblečení pro plnoštíhlé, Asos Curve, bodycon šaty

Sponzorované odkazy

To, že máte pár kilo navíc, neznamená, že hned musíte halit své tělo do volného oblečení, které z vaší postavy udělá něco ve tvaru krabice. Naopak. Sáhněte po přiléhavém, pěkně tvarovaném a vypasovaném oblečení, které potlačí vaše nedostatky a vyzdvihne křivky.

Pro baculaté ženy je těžké sehnat chic a trendy oblečení, které prospěje jejich křivkám, ne všechny obchody totiž vyrábějí modely i pro větší velikosti než je číslo L. K těm vyvoleným patří třeba Zara, H&M nebo Lindex (některé kousky i ve velikosti 48). Přímo rájem zaslíbeným pro vás ale bude Asos.com, konkrétně jeho sekce Curve. Je plný mimořádně stylového, padnoucího oblečení všeho druhu. Navíc na vás polovina kousků, které prodávají, bude vypadat daleko lépe, než na štíhlejších ženách.

A vůbec hlavu vzhůru! Víte, kolik ženy by vraždilo kvůli hrudníku, který máte vy?

Hledáte inspiraci? Nemyslete si, že existují jenom bloggerky, které mají štíhlou postavu a ideální nohy. Najít můžete nepřeberně mnoho blogů, ze kterých můžete čerpat inspiraci a vůbec se na nikoho nemusíte ohlížet. Mezi ty nejlepší patří třeba leblogdebigbe­auty.com nebo* tangledupinclot­hes.blogspot.com*, které určitě stojí za nejednu návštěvu.

Ptáte se, jaké oblečení vám nejlépe bude sedět? Rozhodně neudělejte chyby, jaké se většina žen dopouští. O několik čísel menší oblečení vás štíhlejší neudělá! Platí to, že zatímco by měl vrchní díl být přiléhavý, dole by sukně nebo šaty by naopak měly volně splývat a skrýt zadeček a stehna. Chcete-li ale zvýraznit své ženství na plnou úroveň, klidně si oblékněte tužkovou variantu.

Vyzrát na přírodu můžete také s novým trendem – bodycon šaty nebo i punčochami, které váš šikovně a za pár sekund zeštíhlí. Vidět jste je třeba mohly na Kate Winslet.

U kalhot vyhrává spíše volnější střih, vyzkoušet můžete třeba aktuální trend 70. let – zvonové splývavé kalhoty s vysokým pasem. Vyvraťte ale všechna dosavadní dogmata, nikdo neříká, že jsou slimky určeny pouze gazelím nohám, hodí se třeba na večerní párty, kde chcete vypadat elegantně a chic. Něco podobného platí u černé, ano opravdu zeštíhluje, ale v černočerném outfitu budete vypadat staře. Oblékněte se do výrazných nebo pastelových barev a doslova zazáříte.

Nenoste také žádné tlusté pásky v pase nebo pod prsy, daleko lépe budou vypadat ty úzké pouze zvýrazňující pas. U jednoho pravidla ale zůstaňte, podpatky noste vždy a všude. Zeštíhlí vás a vyzdvihnou až do oblak.

zdroje: Asos.com, polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu