Udělejte si radost! - Roztomilé spodní prádlo

Udělejte si radost! - Roztomilé spodní prádlo

8. listopadu 2011, roztomilé spodní prádlo, dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, Baby Phat, Paul Frank, Victoria's secret pink, trenýrky, kalhotky, tílka

Spodní prádlo nemusí být pokaždé působivé a svůdné, aby mu váš partner či partnerka nemohli odolat. Spodním prádlem můžete udělat radost i sami sobě. Roztomilé spodní prádlo se většinou vyrábí z bavlny a jedná se o jednoduché střihy. V takovémto přepychu se budete cítit skvěle a pohodlně a o to tady hlavně jde. Zbytečné krajky a volánky si můžete schovat na večer, před kterým je jen obléknete a zase svléknete. V roztomilém spodním prádle můžete být celý den a klidně i celou noc.

Rozkošná kočička Baby Phat

Značka Baby Phat vznikla díky naléhání fanynek hip-hopu. Také chtěly nosit pohodlné oblečení, které je sexy a stylové. Přáli si svou vlastní hip-hopovou značku pro ženy. A tudíž byla Kimorou Lee Simmons založena značka Baby Phat.

Dámské spodní prádlo Baby Phat je vzrušující a přitom půvabné. Většinou se jedná o spodní prádlo pestrých barev a střihů. Je velmi pohodlné a určitě se vám ihned zalíbí. Baby Phat nabízí širokou škálu kraťáskových i klasických kalhotek, podprsenek, ale také tílek, na které bych chtěla speciálně apelovat, jelikož v zimním období nám ženám přijdou velmi vhod!

Victoria’s secret pink

Značka Pink byla založena již roku 2004 společností Victoria's se­cret, aby vyráběla okouzlující spodní prádlo pro mladé dívky a ženy. V kolekci najdeme všechny druhy spodního prádla, ale také plavek a oblečení.

Victoria's secret pink si dokáže se spodním prádlem pořádně vyhrát. Není divu, když Victoria's secret patří k jedněm z nejlepších výrobců dámského spodního prádla. Toto prádélko je velmi barevné a ve většině případů je zkrášleno obrázky nebo humornými nápisy. V tomto spodním prádle se zaručeně dostanete do dovádivé nálady ihned, jakmile si ho obléknete.

Legendární a milovaný Paul Frank

Značka Paul Frank je legendární svým optimistickým a bláznivým designem. Všude je plno barev a kreslených postaviček, které jsou pro značku typické. Hlavní ikonou je opičák jménem Julius a jeho kamarádi, jako jsou křeček Spicoli, medvěd Worry, žirafa Clancy nebo slonice Ellie. Většinu oblečení této značky tady u nás v Čechách musíme koupit v e-shopech, jelikož v kamenných obchodech toho nalezneme velmi málo.

Spodní prádlo Paul Frank snad nejde ani popsat. Je velmi uličnické a rozpustilé. Kolekce dámských kalhotek snad zaujme každého. Kalhotky Paul Frank vás nadchnou především svou zadní stranou, na které se vždy vyskytne někdo z animovaných kamarádů. Nutno podotknout, že Paul Frank se nezaměřuje se svým roztomilým spodním prádlem** jen na ženy a dívky. Pro pány a chlapce má přichystané i *kolekce cool trenýrek.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu