Móda pro mazlíčky zima 2011/2012

Móda pro mazlíčky zima 2011/2012

2. prosince 2011, móda pro domácí mazlíčky, oblečky pro psy

Sponzorované odkazy

Módní průmysl prochází neustále velkými změnami. Každé období si nese svůj styl, barvy, využité materiály či vzory. Vytvářejí se kolekce pro pány, dámy i jejich ratolesti. Nicméně jsou další členové rodiny, pro něž designéři a návrháři s radostí vytvářejí modely v duchu nejnovějších trendů – domácí mazlíčci. Tato „zvířecí“ móda si získala velkou oblibu a mnozí jsou ochotni do ni investovat nemalé částky.

Někteří sledují jen funkčnost oblečku – v tomto případě se jedná o oblečky do nepříznivějšího počasí – svetříky pro zahřátí a nebo nepromokavé bundy do deštných dnů. Jiní vidí v oblečcích pro domácí mazlíčky nezbytný módní doplněk. A tak vznikají sukýnky, trička, dokonce i plavky či zdobné vesty s kožíšky a mnohé další. Za vysoce módní se považují zejména lesklé bundičky. Tento trend je populární i v „lidské“ módě. Zajisté stále platí – jaký pán, takový pes, a to nejen v povaze. Sladění outfitu s Vaším psím kamarádem (nebo i kočičím) již dnes není žádný problém.

V tomto článku se zaměříme jak na stránku funkční tak i módní. Přeci jen se zima kvapně blíží a je třeba myslet na maximální komfort čtyřnohých přátel. Nezapomeneme ani na kočičky, které přeci jen čas od času musí z tepla domova vycestovat.

Jelikož si myslím, že se u nás najde mnoho šikovných ručiček, oslovila jsem tvůrce oblečků a doplňků pro zvířata, kteří mimo jiné nabízí své výtvory i na Fléru. Většina vyrábí i věci na zakátku a dbá na originální návrhy i propracované detaily. Ku příkladu tento slišivý obleček najdete u prodejce Bass Tee.

My Obsession – ruční šití, kvalita a preciznost

Ne každý pejsek chce vypadat jako hvězda z módního časopisu a moderní obleček na sebe navléknout jen tak nedá. Přiznejme, že jsou plemena, která po funkční stránce oblečky opravdu nepotřebují. Nicméně i tak je můžete zkrášlit zajímavým obojkem a vodítkem.

Pod značkou My Obsession se skrývá pravé umění ruční práce. Nejen styl výroby, ale i volba materiálů zaručuje vysokou kvalitu. Obojky jsou nově dotvářeny technikou airbrugh a působí až trochu mysticky. Zakoupit je můžete na www.fler.cz u prodejce Lazybone.

Zároveň smíte čerpat inspiraci jak sladit jednoduchou cestou outfit s Vaším mazlíčkem. Stačí pouhé doplňky a zajisté upoutáte pozornost všech kolemjdoucích.

Fashion Maniac – originální oblečky pro kočičky

I kočičky se potřebují občas zahřát, zejména pokud se jedná o bezsrsté Sphynx. Speciálně na oblečky pro kočičky Sphynx i Peterbald se zaměřuje značka Fashion Maniac.

V rukou šikovných krejčových tak vznikají oblečky a tašky všech typů a barev. Ovšem nejen pro kočičky – v nabídce se nachází také oblečky pro pejsky menších plemen. Značka Fashion Maniac je pyšná především na kvalitu a originalitu svých výrobků. Originalita a kvalita vévodí nad kvantitou. Uznejme, že následující modely splňují veškeré trendy – kapuca s kožešinkou a moderní vzory.

Zdroj: www.fler.cz , www.fashionmaniac.cz , www.rogz.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu