Vykročte do zimy komfortně - boty Nike zima 2011

Vykročte do zimy komfortně - boty Nike zima 2011

14. listopadu 2011, dámské boty Nike, pánské boty Niky, boty Nike zimní, www.ikonikstore.cz, boty Nike, zimní boty Nike 2011, Nike, www.queens.cz

Sponzorované odkazy

Značka Nike patří mezi stálice sportovní módy a doplňků. Každou sezónu přichází s novými designovými a funkčními návrhy, aby splnila nejvyšší požadavky svých zákazníků. Důraz na kvalitu je kladen nejen u oblečení, ale také u obuvi. Vyvíjeny jsou různé typy podle způsobu využití. Zejména na prodejních pultech objevíme dvě skupiny – jednak boty speciálně vytvořené pro daný sport, jednak boty vyrobené dle parametrů probíhající sezóny. A jelikož se mnozí domnívají, že značka Nike nabízí pouze sportovní obuv pro volnočasové účely, představíme si v tomto článku boty Nike pro zimní sezónu.

Funkční design – Nike Air Force One

Zajisté si ještě všichni vzpomínáme, jak vypadala loňská zima. Bořili jsme se po kotníky, někdy i po kolena ve sněhu a trápily promrzlé nohy několika vrstvami ponožek. Pro pány přináší Nike snadné řešení. Často slýchávám, že pánové nechtějí nosit zimní boty, jelikož se jim designově nezamlouvají. Jak jsem již zmínila, Nike dbá na funkčnost i design, a to převážně ve stejně velké míře. Tenisky Air Force One z limitované edice Quickstrike – pro nepříznivé počasí – v sobě skrývají speciální technické parametry od podrážky po jejich celkovou nepromokavost.

Kožené zimní boty Nike

Jednou z předností zimních bot Nike je jejich dlouhá životnost. Převážně jsou vyráběny z kůže, jako například modely Manoa .

Ale i nekožené boty se vyznačují vysokou kvalitou, jelikož jsou vyráběny dle nejnovějších technoogií.

Dámské boty Nike

Jelikož dámy téměř vždy dávají přednost designu, ocení převážně klasické Nike tenisky v zajímavých barevných provedeních. Pro chladné dny je dobré zvolit kotníčkovou variantu tenisek.

Můj osobní typ – zlaté kotníčkové tenisky se speciální povrchovou úpravou, která místy vytváří zajímavou patinu. Ovšem pozor na překombinování. Tenisky jsou samy o sobě dominantní a není třeba doplňovat je například o zlatou kabelku či bundu. Naopak, nechejte je vyniknout.

Zdroj: www.queen.cz , www.ikonikstore.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu