Projevte se! - Sexy spodní prádlo

Projevte se! - Sexy spodní prádlo

13. listopadu 2011, krajkové prádlo, sexy spodní prádlo, dámské spodní prádlo, podvazky, korzety, soupravy, podvazkový pás

Každá z nás chce před svým protějškem vypadat atraktivně a sexy. Partner si ale toho všimne většinou, až když máte všechno oblečení sundané a stojíte před ním jen ve spodním prádle. A právě na něm nejvíc záleží. Jestliže chcete zabodovat, vaše spodní prádlo musí být zaručeně sexy. Nemáte-li nápady, tak nezoufejte. My vám ihned poradíme.

Sexy soupravičky

I když si myslím, že pro naše partnery nemá cenu si na sebe vyloženě oblékat jen soupravy spodního prádla, které nám k sobě ladí. Pojďme si je ale představit. Na žebříku barev sexy spodního prádla se rozhodně na předních příčkách drží černá a červená, ale vůbec nejlepší jsou v kombinaci červeno-černé, nebo jestli chcete černo-červené. Sexy prádélko se vyrábí, ale také v barvě bílé, růžové, fialové, atd. Barev je nekonečně mnoho a můžete si vybírat. Většina sexy souprav se skládá klasicky z podprsenky a v každém případě z tang, které jsou více smyslné. Ve všech těchto soupravách, které jsou jen samá krajka a lehké materiály, ve kterých se budete cítit, jako bohyně.

Vždy účinné korzety

Mezi sexy spodní prádlo zaručeně patří korzety. Nevím, čím to je, že jsou tak svůdné. Zakrývají přece mnohem více a hůř se svlékají. Ženám ale zakryjí jejich nedostatky a zvýrazní přednosti. V kurzu jsou též v sexy barvách černé a červené a dalších. Vybírat si je můžete samotné nebo v kombinaci s podvazky nebo podvazkovým pásem a tangy. Podvazky velice doporučuji. Dáte si sice velikou práci s tím, než si je obléknete, ale efekt je maximální. Jestliže zvolíte decentní korzet, tak se nebudete moci stydět si s ním vyjít jen tak i na party, jelikož korzety jsou v kurzu i mimo vaší ložnici.

Vyzkoušejte body

Body jsou velmi neobvyklé, ale jako spodní prádlo nádherné. Nevěřili byste, kolik parády se s ním dá napáchat. A je taky velice praktické. Je stahovatelné a nemusíte si lámat hlavu, aby vám k sobě horní a spodní díl ladily, jelikož u sexy body máte tyto části dohromady. Můžete si vybírat ze sexy černých krajkových body nebo i romanticky svůdných v barvě starorůžové. Důležité jsou vzory, se kterými se dá u tohoto módního kousku opravdu vyhrát. Vzory z vás udělají něco více, než jen krásnou ženu.

Zdroje: www.luxusnipradlo.cz www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu