Zara kolekce zima 2011/2012

Zara kolekce zima 2011/2012

21. listopadu 2011, zara oblečení, Zara zima 2011, Zara zima 2012, kolekce zima 2012, Zara, kolekce zima, zimní kolekce

Sponzorované odkazy

Myslely jste si, že na podzim nemůžete být elegantní a trendy? Tak to asi neznáte španělskou značku Zara, která již dávno ve svých obchodech představuje pohodovou a osvěžující kolekci plnou barev a trendy potisků. Pokud si váš šatník žádá aktuální trendy, pak vám jich zimní kolekce Zara může nabídnout hned několik.

Zimní kolekce Zara

Zimní kolekce obsahuje nositelné módní trendy, je uvolněná, a tudíž i pohodlná. V případě, že nechcete jít s davem a ráda vždy přijdete s něčím novým, můžete vyzkoušet džínovou košili s krajkovou sukní a koženou bundou z kolekce nebo vzorované bavlněné kalhoty. Okolí překvapíte v elegantním outfitu s bizarním nádechem, jako jsou doplňky s hadím vzorem nebo romantické dlouhé šaty s kotníčkovými boty v rockovém stylu.

Je skvělé, že zde najdete i oblečení, které využijete i na jaře – volné topy, květinové nebo průhledné halenky, ženské maxi šaty, bermudy nebo skládané sukně.

Všimly jste si, že černá nechybí v žádné kolekci? Je to tím, že touto barvou se nedá nic pokazit, je lichotivá a nadčasová, a proto lidmi velmi oblíbená. Zara uvádí černou barvu hlavně na blejzrech, sukních a kalhotách, z čehož se dají vytvářet elegantní kancelářské outfity.

TRF

Linie Zara TRF nabízí opravdu stylové oblečení, snadno nositelné a pohodlné. Protože si přeji porazit chladné počasí venku, aniž bych obětovala styl a pohodlí, rozhodla jsem se vyrazit na nákupy do Zary.

Co stojí za povšimnutí

Kromě všedního oblečení zde můžete najít také absolutní trendy, jako jsou hadí vzory, kožešinové rukávy, plstěné klobouky nebo aktuální tříčtvrteční rukávy u šatů. Pokud však po trendy příliš neholdujete a vaše duše lační po romantice, určitě si zamilujete krajkové šaty, topy a průhledné halenky.

Do čeho rozhodně investovat?

V zimě se vždy vyplatí investice do kvalitního kabátu nebo zimní parky. Já jsem si zamilovala parku s kožešinou nejen v kapuci, ale i podél zipu – rozepnutá parka s dlouhým pleteným svetrem vypadá naprosto dokonale.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu