Třpytivé kabelky Judith Leiber

Třpytivé kabelky Judith Leiber

28. listopadu 2011, sex ve městě, dámské kabelky, psaníčka, Judith Leiber, satén, exotická kůže, večerní kabelky

Sponzorované odkazy

Judith Leiber se narodila roku 1921 v Maďarsku. V roce 1948 emigrovala do Spojených států, kde začala podnikat. Stala se za nedlouho velmi populární, a to ve Spojených státech amerických existují jen čtyři butiky – dva se nachází v Las Vegas, další v Orange County a v New Yorku. Judith Leiber získala za svůj život i mnoho ocenění. Například v roce 1994 získala cenu za celoživotní kariéru v oblasti módních návrhářů.

Kabelky Judith Leiber si velice oblíbili slavné hvězdy a též prezidentské první dámy. Nenaleznete snad žádnou ze slavných hvězd, která by v svém šatníku neměla nějakou tu kabelku od Judith Leiber. Jmenovat ale můžeme například Kate Perry, Sarah Jessica Parker, Catheria Zeta Jones nebo Jennifer Lopez.

I samotné kabelky Judith Leiber se staly filmovými hvězdami. Můžeme je vidět v seriálu Sex ve městě a i ve stejnojmenném filmu Sex ve městě, a také ve filmu Báječný svět shopaholiků. Ve filmu Sex ve městě sehrála kabelka Judith Leiber velice důležitou roli. Do kabelky ve tvaru muffinu od Judith Leiber schovala totiž dcera Charlotty mobilní telefon. Tento model kabelky se po odvysílání Sexu ve městě stal opravdovým hitem.

Kabelky od Judith Leiber jsou známé svým nevšedním vkusem. Vyrábějí se ze saténu nebo drahé exotické kůže a jsou pokryté diamanty a polodrahokamy. Je to až k neuvěření, kolik taková krása stojí. Ceny kabelek se někdy vyšplhají až k 100 000,–Kč. Tento luxus si může dovolit opravdu jen někdo. Kdybyste se pro tuto kabelku náhodou rozhodli, buďte si jisti, že ji jen tak někdo mít nebude.

Všechny kabelky jsou spíše večerní. Jedná se o psaníčka a jen několik málo modelů je s ramínkem. Nutno podotknout, že Judith Leiber se vyžívá u svých kabelek v nevšedních tvarech. Jen tak nikdo ale nemá kabelku z drahých kamenů ve tvaru žáby, delfína, rajčete, dortu, tygra, pudla nebo vosího hnízda. Pro někoho jsou tyto kabelky největším kýčem a pro jiného zase naprostou krásou. Některé movitější dámy je dokonce i sbírají a pořádají na ně dražby.

Zdroje: www.shopstyle.com www.judithleiber.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu