Zvýrazněte své křivky bodycon šaty a sukněmi

Zvýrazněte své křivky bodycon šaty a sukněmi

16. prosince 2011, party šaty, sexy šaty, dámské šaty, šaty silvestr 2011, šaty silvestr 2012, bodycon šaty, bodycon sukně, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Kate Winslet je známá svou smyslnou plnou postavou ve spojení s mléčnou pletí a dokonalými rudými vlasy. Když se ale objevila filmovém festivalu v Benátkách, všechny šokovala svou postavou ve tvaru dokonalých přesýpacích hodin. Ne, opravdu nezhubla, jen sáhla po šikovných šatech od Stelly McCartney, které vzbudily poprask. Nebyla ovšem tou první, už dříve si je zkusila třeba Liv Tyler, Kylie Minoque nebo Keira Knightley.

Také před důležitou akcí, kde se chcete líbit, držíte nesmyslné diety, díky kterým vám má do týdne splasknout bříško nebo dlouhodobé hladovění za cílem zmenšení objemu stehen/ zadečku? Máte pár kilo navíc, ale černé šaty se vám už přejedly? Zapomeňte na to a pořiďte si bodycon šaty, které to bez námahy udělají za několik minut, a vy budete vypadat skvěle, i když nemáte zrovna modelkovské míry.

Jejich tajemství je hlavně v barevném členění, důmyslných průstřizích a kombinováním různých materiálů. Pro silnější ženy udělají velký kus práce barevné šaty, které mají na od podpaží až po konec šatů tmavý díl, zatímco ten prostřední je jakékoliv jiné barvy. Existuje ale nepřeberně mnoho jiných variant při korigování postavy, ženám s malými prsy vykouzlí větší, zatímco těm, které trápí větší prsa, pár centimetrů uberou. Plusem je také to, že šaty samy o sobě vypadají stylově, takže je nemusíte příliš doplňovat nápadnými doplňky a šperky.

Neplatí ovšem to, že se v tomto stylu vyrábějí jen šaty, které zdůrazní pas a zmenší boky. Vyzmizíkovat se dají také silnější paže nebo stehna a lýtka. Poslední jmenované hlavně díky „dvoudílovým“ legínám, jde o ty, co mají jednu stranu z normálního materiálu, zatímco druhou z matné koženky.

Kromě šatů k ženám patří hlavně sukně, které vám v tomto případě také mohou pomoci. Vyrábí se hlavně ty, které jsou sešité z různých „panelů“ nebo obdoby šatů.

Bodycon šaty si můžete pořídit třeba na adrese www.asos.com, kde najdete nepřeberně mnoho modelů k výběru.

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu