Pánské zimní boty 2011/2012

Pánské zimní boty 2011/2012

18. listopadu 2011, The North Face, zimní obuv, pánské zimní boty, Marrell, Sorel, Timberland

Sponzorované odkazy

Martin sice na bílém koni nepřijel, ale ranní namrznutá auta zvěstí brzký příchod zimy, proto byste se na ní měli řádně připravit a pořídit si kvalitní zimní boty. Níže představené boty udrží vaše nohy v suchu a teple, dokonce i za těch nejhorších podmínek.

The North Face

Zimní boty The North Face mají voděodolný svršek, Primaloft izolaci a fleecovou podšívku poskytující teplo a pohodlí. Pokud vás nebaví zavazování, boty si určitě zamilujete. Druhý typ nepromokavých zimních bot z měkké kůže mají stejné ochranné vlastnosti. Stylový vzhled botám dodává příjemný kožíšek v horní části.

Sorel

Tyto klasické zimní boty by měly být základem každého pánského zimního botníku. Boty Sorel poskytují ochranu proti zimní nepřízni, udržují nohy v suchu a teple velmi dlouhou dobu. Švy jsou utěsněné a nepromované. Stylovější alternativou jsou nízké zimní boty Sorel, které se dají jednoduše kombinovat takřka s čímkoliv.

Timberland

Dobře vypadající pánské zimní boty Timberland v sobě spojují styl a komfort. Robustní podešev a jemná kůže tvoří pohodlnou, lehkou a elegantní obuv. Stejně jako v dámských trendech, tak i v pánské trendy obuvi se letos objevil městský chelsea styl.

Marrell

Volnočasové zimní boty Marrell zajišťují nepropustnost, zároveň však prodyšnost a tepelnou izolaci. Boty se hodí na delší zimní procházky a stylovější varianty s kožíškem i do města. V případě, že se rozhodnete koupit boty s kožíškem uvnitř, je dobré koupit si boty o půl čísla větší, aby netlačily a nezábly nohy. Nejen na horách, ale i ve městech někdy dokáže napadnout pěkná hromada sněhu, v tom případě si stačí obout zimní boty nad kotníky a nemusíte se bát ledového sněhu zapadajícího do bot.

V zimně, mnohem více než v jiném ročním období, je velmi důležitá kvalitní obuv, která chrání a poskytuje pohodlí. Všichni jsme ovlivňováni módními trendy, a proto koukáme hlavně na vzhled, ale to v tomto případě nestačí.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu