Flamingopark: Nová kolekce šperků Season of Ice

Flamingopark: Nová kolekce šperků Season of Ice

15. listopadu 2011, šperky e-shop, šperky, Flamingopark, Flamingopark šperky, šperky z mosazi, originální šperky

Sponzorované odkazy

V měsíci listopad se Flamingopark věnuje šperkům, připravovaná nová kolekce Season Of Ice bude v prodeji od 15.11.2011.

Značka Flamingopark si ve svých kolekcích pohrává s přírodními motivy, ani tentokrát tomu nebude jinak. Můžeme se tak těšit na zcela originální náušnice, brože, přívěšky a náhrdelníky, vytvořené z netradičních materiálů. Tím nejpoužívanějším je mosaz, která je dobře snášenlivá i pro alergiky. Dosavadní mosaznou kolekci doplní nové náušnice ve tvarech květin, ptáčků a lístků, které jsou precizně vyřezávané z mosazného plechu.

Čistou eleganci nabídne nová řada Yo Soy. S pomocí mosazného drátu a přírodních kamenů vznikají osobité kombinace jednoduchých šperků, které po navléknutí dostávají další element.

Mosaz je slušivý kov, pro svou barvu ale bývá někdy nedoceněn. Těm, kteří dávají přednost bílým nebo stříbrným šperkům, Flamingopark nabídne několik nových variant. Favoritem nejspíš budou šperky Silencio, jejichž povrch je upraven stříbrnou barvou. Pozornost si zaslouží brože, můžete jimi dodat oblečení nový rozměr. U broží se však Flamingopark drží jedné zásady: někdy méně je více. Jsou určené zákaznicím, které si potrpí na čistém designu, bez zbytečných kudrlinek. I zde očekávejte organické motivy a lesní zvěř.

Jmenované šperky nejsou zdaleka vším, co Flamingopark chystá, celá kolekce totiž zatím nebyla odhalena. Flamingoparkmimo jiné nabízí vlastní linii oblečení, pro kterou jsou právě tyto šperky jako stvořené.

Cenově se šperky pohybují mezi 260–920 Kč a můžete je zakoupit v pražském butiku Flamingopark v Truhlářské ulici nebo na internetu www.flamingopark.cz. Kolekce bude v prodeji od 15.11.2011.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu