Dámské kabáty H&M, Promod, Orsay a Mango

Dámské kabáty H&M, Promod, Orsay a Mango

19. listopadu 2011, dámské zimní kabáty, kabáty zima 2011, kabáty zima 2012, barevné kabáty, zimní kabáty, Mango, H&M, Orsay, Promod

Sponzorované odkazy

Začalo nám nepříjemné sychravé podzimní počasí s náznakem zimní podestýlky, z toho důvodu už skoro všichni odložili krátké bundičky a raději se zahřejí v teplém kabátu. Letošní trendy kabáty jsou roztomile barevné, ale i sexy, na své si tedy přijde každá z vás.

Pokud jste dosud žila s utkvělou představou, že nemáte postavu na kabáty, pak jste asi zatím nevyzkoušela ten pravý střih pro vás. Je také možné, že využíváte výrazné prvky, které na sebe poutají pozornost na problémových partiích místo toho, aby podtrhly váš osobitý styl.

Energické barvy

Promod

Barva outfitu nebo kabátu na vás může mnohé prozradit, například i to, jak moc jste odvážná. Protože letošní kolekce kabátů Promod oplývá veselými barvami, měla byste být hodně odvážná. Navíc široká paleta barev, ze které máte na výběr, prozáří pochmurný šedivý den a zvedne náladu vám i všem okolo vás.

Klasika

H&M

Orsay

Pokud vás barevné variace příliš nenadchly, vsaďte na klasickou bílou, černo nebo šedou, i tyto barvy jsou letos velkým hitem. Návrháři H&M a Orsay dobře znají touhy dam být elegantní a šarmantní a vědí, že divoké barvy by odmítly nosit, z toho důvodu se v každé kolekci objeví i neutrální barvy a klasické střihy.

Prošívané péřové kabáty

Orsay

Také letos jsou v kurzu prošívané péřové kabáty, krátké, dlouhé, s kapucí nebo s límcem a ty barvy! Největší výběr jsem viděla v Orsay. Najdete zde celou řadu zajímavých barev a střihů, nejvíc se mi líbily prošívané péřové kabáty přecházející z tmavého do světlého odstínu stejné barvy. Kabáty jsou navíc velmi lehké, jako byste je skoro ani na sobě neměla oblečené, přesto zahřejí.

Límce

Mango

Trendem sezóny nejsou žádné maličké límce, ale pořádné límce, které zaujmou a také navíc zahřejí. Obří límce najdete v Mangu na klasických kabátech, tak i na „péřových housenkách“. Minimalismus je pasé, na molech a nyní i v ulicích se objevují výrazné doplňky (vedle límců i velké knoflíky, manžety nebo kapsy). Nebuďte pozadu!

Kožešina

Promod

Orsay

Mango

Kožešina je hlavním trendem každé zimy, bylo tomu tak loni a letos tomu není jinak. Kožešina vypadá naprosto úchvatně v kapuci, na lemu nebo jako límec. Kabáty s kožešinou hledejte v Orsay, Promodu nebo i v Mangu na parkách.

Zdroj: www.hm.com, www.promod.com, www.mango.com, www.orsay.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu