Kolekce Party od H&M

Kolekce Party od H&M

16. listopadu 2011, H&M, H&M Party, H&M oblečení, H&M kolekce Party, party šaty, party topy, oblečení na party

Sponzorované odkazy

Ti, kteří jsou nadšeni ze spolupráce Versace a H&M, teď dost možná odpočítávají poslední hodiny do uvedení kolekce do obchodů, která u nás proběhne zítra, tedy 17. 11. v 8 hodin ráno v Myslbeku v Praze. Praha tak ten den bude poznamenána nejen demonstracemi a manifestacemi, jako každý rok, ale také šílenou honbou nejedné „fashionistky“ a nejednoho „fashionisty“ za kousky, které budou mít na rubu našito „Versace“. Tedy bude tomu tak alespoň v okolí nákupní galerie Myslbek a představa Prahy, na jedné straně demonstrující proti vládním reformám a na druhé straně šílící po pravém kousku od Versace za „pár“ korun, mě celkem baví. Ve skutečnosti, to nebude tak „horké“, já vím. Kolekce Versace bude za pár hodin rozebrána a Praha tak po zbytek dne zůstane jenom tou demonstrující Prahou. Pro ty z Vás, kteří se do Prahy za Versace nechystají, tu mám dnes jinou ochutnávku z dílny H&M, a to mnohem přístupnější. Jedná se o kolekci Party od H&M, která, jak již název napovídá, je plná kousků, se kterými uděláte dojem na nejedné party či společenské akci.

Party kolekce H&M aneb každý si vybere

Nutno říct, že letos je nabídka Party kolekce opravdu pestrá a bohatá a já jen stěží odolala pokušení umístit do tohoto článku všechny fotografie Party kolekce. Myslím si, že letos si u H&M vybere něco na party opravdu každý. V nabídce jsou jak rozverné krajkované šatičky pro dívky, tak i sexy šaty, které podtrhnou ženské křivky. Pro ty dámy, které se lépe cítí v kalhotách, si H&M připravilo krásné společenské kalhoty s vyšším pasem, ale i legíny či celé kalhotové kostýmky. Přirozeně v kolekci najdete i perfektně hodící se doplňky, jako mini kabelky, roztomilá psaníčka s velkou mašlí, lodičky, náušnice a další šperky.

Co se týče barev, H&M zůstává věrné černo-fuchsiové kombinaci, dále však sází na zlatou, stříbrnou, fialovou, červenooranžovou, krémovou či bílou. Mimoto v kolekci objevíte i pár květinových potisků a již zmíněnou krajku či průhledné části.

Dámská část kolekce Party pro tento rok je, myslím si, více než povedená a jen doufám, že se u nás bude dát koupit většina z této krásné kolekce.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu