Trend: hřejivé svetry s kožešinkou

Trend: hřejivé svetry s kožešinkou

17. listopadu 2011, svetry s kožešinou, kožešina, trendy svetry, svetříky, zima 2011, trendy 2011

Sponzorované odkazy

Zimu si zřejmě většina z nás nedovede bez teplého a stylového svetru představit. Každoročně se do nich rádi oblékáme, aby nás zahřály a zároveň zdobily. I u svetrů se vždy objeví nějaká ta novinka, která tento kousek pro novou sezónu ozvláštní. Někdy to jsou nejrůznější náplety, jindy zajímavé vzory a letos to jsou kožešinky.

Kožešiny hrají prim

Není to žádné velké překvapení, neboť kožešiny se letos objevily takřka na všem – od kabátů přes vesty až po nejrůznější doplňky jako boty a kabelky. A nevyhnuly se ani svetrům, zdobí jejich límce, rukávy či jsou kožešinou svetry poseté skoro celé. Záleží tedy jen na vás, jak moc dovolíte kožešině ovládnout váš outfit!

Nebojte se zajímavých barev!

Co se barev týče, většinou se svetry zdobené kožešinou objevují právě v barvách kožešiny – béžové, hnědé, šedé. Nesmíme ale zapomínat na to, že letos se kožíšky nebojí ani velmi netradičních a umělých odstínů zelené či vínové, takže i na takové kousky je možné při brouzdání po obchodech narazit. Skvěle ale vypadají například i svetry s trendy norskými vzory, u nichž kožešina lemuje třeba kapuci.

Svetry s kožešinou pro každou příležitost

Svetry s kožešinkou jsou velmi pohodlnou variantou pro chladné zimní období a jsou tak vhodné na běžné každodenní nošení. Jednoduše je zkombinujete s džíny, nebo, pokud se jedná o delší svetr, s legínami. Jestli ale ležérní styl není váš šálek kávy, vyberte si jednobarevný svetřík, u něhož kožešina jemně lemuje límec, oblékněte k němu sukni, doplňte o trendy vzorované punčochy a elegantní outfit s nádechem luxusu je na světě!

Kam se pro ně vydat?

Abych vám ušetřila trochu času a kroků, poradím vám, kam si pro svetry s kožešinkou můžete zajít. Nabízí je například obchody Tally Wejl, zajímavé kousky objevíte v Zaře, a několik jich najdete i u H&M. Pokud si u těchto značek nevyberete, doporučuji navštívit například internetový obchod asos.com, jehož nabídka svetrů s kožešinkou je opravdu pestrá!

Zdroje: www.polyvore.com, www.zara.com, www.hm.com, www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu