ORDNING&REDA: Luxusní doplňky a papírenské produkty

ORDNING&REDA: Luxusní doplňky a papírenské produkty

18. listopadu 2011, ORDNING&REDA, papírenské produkty, luxusní módní doplňky, doplňky, tašky, pouzdra na iPhone, obaly na iPad

Bezmála třicet let působí na světovém trhu exkluzivní švédská značka ORDNING&REDA, jež se specializuje na vysoce kvalitní a módní produkty, jako jsou diáře, bloky, přáníčka, fotoalba a rámečky, tužky a pera, nejrůznější tašky, peněženky, obaly na mobily, obaly na notebooky, penály, vybavení kanceláře a ostatní doplňky. Během té doby si vydobyla místo mezi elitou v oblasti luxusních módních doplňků a papírenských produktů, a to především díky svému jedinečnému designu.

Skandinávie již dlouhou dobu patří mezi pojmy ve světě designu. ORDNING&REDA přitom představuje švédský design ve své nejčistší podobě, který se vyznačuje především jednoduchostí, která je elegantní, avšak zábavná zároveň. Samozřejmě tyto vlastnosti doplňuje důraz na jakost výrobků, které v tomto ohledu zcela naplňují veškeré požadavky tradičně kladené na funkčnost papírenských produktů. S výrobky ORDNING&REDA nemůžete jednoduše šlápnout vedle.

ORDNING&REDA v Česku

Společnost ORDNING&REDA působí po celém světě, včetně České republiky. Prodejna ORDNING&REDA se nachází na pražském Chodově, kde zaujmou například rozmanité doplňky řady Apple, a sice pouzdra na iPhony či obaly na iPady, anebo množství batohů a tašek, které jsou nejen velmi módní, ale také velmi praktické. Návštěva prodejny skýtá jedinečnou možnost, jak se s luxusními módními doplňky a papírenskými produkty značky ORDNING&REDA seznámit. Pokud ovšem na Chodov v nejbližší době nezavítáte, není důvod k zoufání.

Jako každá respektovaná značka také ORDNING&REDA nikterak nepodceňuje prezentaci na internetu, aby svým zákazníkům pokud možno co nejvíce usnadnila přístup ke svým výrobkům. V tomto směru můžete navštívit jak oficiální stránky ORDNING&REDA, tak její profil na Facebooku, kde naleznete dodatečné informace a přehled nabízeného zboží a můžete se také zúčastnit soutěže o diáře na rok 2012. A pokud byste vyžadovali osobnější přístup, určitě se obraťte přímo na představitele této značky prostřednictvím mailu: info@ordning-reda.cz, prostřednictvím kterého si také můžete zboží objednat s doručením domů.

Produkty, a to diářky značky ORDNING&REDA budou používat v roce 2012 i miss a modelky (Jitka Nováčková, Jitka Válková, Lucie Smatanová, Veronika Chmelířová, Veronika Pompeová, Eva Čerešňáková, Hana Věrná a Anna Ada Lipoldová), které je dostaly od společnosti ORDNING&REDA v rámci konání charitativního večera 4U2.

Zdroj: Tomáš Martínek, benefiční večer 4U2

Autorem článku je PR. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu