Party oblečení s flitry

Party oblečení s flitry

26. listopadu 2011, flitry, party oblečení, halenky, topy, sukně, šaty, šortky, flitrové oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Blíží se období nejrůznějších party, předvánočních večírků a firemních akcí, které se neřadí mezi ty velmi formální a vy se tak můžete předvést v trochu odvážnějších modelech. Nikdo na podobných událostech neočekává dlouhé večerní róby a vytváří se tak prostor pro minišaty, zajímavé topy nebo kalhoty a saka v trendy pánském stylu. Abyste svému outfitu dodala potřebný šmrnc, můžete zkusit být za hvězdu a doslova se blýsknout v oblečení posetém flitry. Jsou totiž na party jako stvořené!

Noste flitry stylově

S blížícími se Vánocemi se i náš šatník nenápadně ladí do svátečních barev zlaté, stříbrné, červené či tmavě zelené a tyto tóny spolu s černou tvoří i perfektní barvy pro oblečení s flitry. Jelikož se ale jedná o velmi výrazné odstíny, dolaďte zbytek outfitu jednoduchými prvky i barvami, platí to hlavně pro zmiňovanou zlatou a stříbrnou. K oblečení s flitry se nejlépe hodí jednobarevné doplňky jako lodičky, psaníčka i čelenky, výsledný outfit můžete dozdobit například zajímavým prstenem.

Topy s flitry

Tílka, trička či halenky s flitry jsou stylovou a lehce elegantní variantou toho, jak můžete tento blyštivý prvek nosit. Nejsou tolik odvážné, jako například flitrové šaty, a tak si je můžou bez obav dovolit i starší ženy. Obzvlášť u topů se nemusíte bát výraznějších barev, které pak můžete jednoduše zkombinovat s černými kalhotami nebo sukní.

Flitrové sukně a šortky

Zajímavou možností, jak nosit flitry, jsou jimi posázené sukně. Bohužel ale musíte myslet na to, že flitry nevytváří zrovna iluzi dokonalé postavy, a tak taková sukně sedí mnohem lépe štíhlým. To samé platí i o šortkách s flitry, které v kombinaci s jednoduchými punčochami vypadají skvěle i v zimě a postarají se tak o vskutku originální outfit.

Třpytivé šaty

A konečně se dostáváme i k šatům s flitry. Většinou se objevují v délce po kolena nebo nad ně a na jakékoliv party s nimi rozhodně zazáříte. Záleží jen na vás, jak moc výrazného a pozornost přitahujícího outfitu chcete dosáhnout. Nabízí se totiž klasické černé flitrové šaty, hravé šaty v pestrých barvách, ale i nejrůznější vzory a střihy, které můžete vyzkoušet!

Zdroje: www.asos.com, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu