Probuďte v sobě zvíře! / Chlupaté kožešinové vesty

Probuďte v sobě zvíře! / Chlupaté kožešinové vesty

6. prosince 2011, kožešina, kožešinové vesty, dámské oblečení, trendy zima 2011-2012

Sponzorované odkazy

Kožešinové vesty už nejde řadit mezi horké novinky, stávají se z nich stálice šatníků, které hned tak nevymizí.

Ano, některé ženy touží po pravém norkovém kožichu a považují ho za symbol luxusu, ale většina zůstane jen u snu, protože není zrovna cenově příznivý. K dostání je tedy jiná alternativa, která se zamlouvá jak našim peněženkám, tak zarputilým ochranářům zvířat z PETA- umělá kožešina. Zatímco v parném létě je téměř nenositelná, v zimě si jí můžete užít do sytosti. Kromě toho, že nádherně zahřeje, je i na dotyk příjemná a hezky se k ní tulí.

Pořídit si můžete vše, po čem jen naše srdce plesá, kožíšky, kožešinové límce nebo čepice, nyní se ale budeme věnovat něčemu jinému, a to vestám. I těch se nemusíte vzdávat ani v zimě, tu lehčí s nimi určitě překonáte.

Ve výběru máte volnou ruku, rozhodnout se můžete mezi delším rovným střihem s páskem v pase nebo mezi typickým „vestovým“ s úpletem na konci a s kapucí. Při nákupu kousku je důležité vzít potaz na svou postavu, nikdo ze sebe přece nechce dobrovolně udělat Yettiho.

Nejvíce trendy jsou vesty se zvířecím vzorem, zvláště leopardím, zabodujete ale i s obyčejným v klasických barvách. Zazáříte také ve vestičce, která je jakoby složená z ptačích peříček.

Pokud stále váháte a přemýšlíte, jestli se vám kožešinové vesty ve vašem šatníku budou k něčemu hodit, okamžitě si tyto myšlenky vypuďte z hlavy. Existuje spousta věcí, které s vestičkami půjdou sladit, v kombinaci s dlouhou sukní můžete napodobit boho Mary Kate Olsen, pohodlně se můžete cítit v kombinaci s džínami, s botami na vysokém podpatku sexy a s balerínami nevinně. Samozřejmě také záleží na výběru konkrétního typu, s jednoduchou hladkou vestičkou můžete vypadat jako hvězda červeného koberce a s pořádně huňatou jako diva ze 70. let.

Inspiraci můžete odkoukat od stylistky Rachel Zoe nebo od Nicole Richie. Kožešinovou vestu není těžké najít, seženete ji v mnoha variantách třeba v H&M nebo v e-shopech.

zdroje: polyvore.com, asos.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu