Blýskněte se! / Party doplňky a šperky

Blýskněte se! / Party doplňky a šperky

18. prosince 2011, party doplňky, party 2011, Silvestr 2011, doplňky na party, kabelky, punčochy, třpytivé šperky, doplňky, psaníčka, čelenky, šperky, náramky, náušnice, prsteny, náhrdelníky

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, co vašemu party outfitu, ve kterém se chystáte oslnit účastníky předvánočního večírku, chybí? Možná to budou doplňky – ty totiž celý outfit nejen dotvoří, ale hlavně ozvláštní a dodají mu šmrnc. Party doplňků, které můžete využít, je celá řada!

Bez kabelky ani krok!

Začneme hned tím nejdůležitějším, tedy kabelkou. Bez ní se totiž opravdu málokterá žena někam vydá a kam jinam schovat potřebný lesk na rty či pudr, bez nichž to na party nejde? Pravdou je, že na tyto typy událostí zase tolik věcí nepotřebujeme, a proto si zřejmě vystačíte s psaníčkem. Jakou bude mít velikost je už pouze na vás. V módě jsou jak mini psaníčka, tak i ty oversize a obě tyto varianty vypadají skvěle! K jednoduchém, například černému outfitu, můžete zvolit trendy psaníčko s leopardím vzorem, k nápadnějšímu oblečení zase zvolte jednoduchý styl i barvu.

Opásejte se třpytem

Černé kalhoty či sukni spolehlivě rozzáří lesklý nebo blyštivý pásek. Poohlédněte se například po zlatém, stříbrném, fialovém, nebo i multibarevném kousku, který vaše kalhoty naladí na party vlnu!

Party punčochy

Z večírkového outfitu zkuste vynechat klasické a nudné silonky, a směle se místo toho pusťte do současného trendu – vzorovaných punčoch. Vybrat si můžete z nespočtu aplikací a vzorů, skvěle vypadají například mašličky, hvězdy, krajky nebo i klasické proužky. Pro odvážné jsou tu i punčochy v metalických barvách!

Myslete i na účes!

Pokud hledáte jednoduchý a přitom skvělý party účes, jednoduše do vlasů posaďte čelenku. Nejlépe v metalických a třpytivých barvách!

Náušnice, náramky, prstýnky…

Bez šperků by výsledný vzhled nikdy nevypadal dokonale. A pro party outfity to platí dvojnásob. Zde si totiž můžeme dovolit výraznější a odvážnější šperky, než pro každodenní nošení. Směle se tedy ozdobte velkými náušnicemi, prstýnky s velkými kameny či zajímavými náramky a náhrdelníky ve třpytivé zlaté, stříbrné či černé.

Zdroje: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu